Najbolj priljubljene kozmetične blagovne znamke

Kozmetika Nabla

Pri izbiri lepotnih kozmetičnih izdelkov ste ne nazadnje pozorni tudi na blagovno znamko oziroma proizvajalca. Med najbolj priljubljenimi so na primer Nabla, Catrice, Revolution. Morda prisegate zgolj na eno znamko ali pa posegate po izdelkih različnih proizvajalcev. Najbolj vam na primer ustreza Nablin puder, Catrice šminka in Revolution senčilo.

Vsi omenjeni proizvajalci kozmetike na trg ves čas postavljajo novosti, ki se jim splača slediti. Nove izdelke lahko spremljate tudi s pomočjo spleta, kjer jih kupite po precej dostopnejši ceni.

Nablina kozmetika za vse tipe kože

Za večino svetovno uveljavljenih kozmetičnih znamk velja, da so njihovi produkti namenjeni vsem tipom kože. Tako lahko v kategoriji kozmetike Nabla najdete pudre za vse tene kože. Na voljo je več različic pudrov; od tekočin do tistih v prahu.

Nabla paleta senčil
Nabla paleta senčil – Soul Blooming Eyeshadow Palette

Splača se pobrskati tudi med Nablinimi izdelki za osvetljevanje kože. Osvetljevalci lahko učinkovito pripomorejo k še lepšemu pa tudi mlajšemu izgledu. Na razpolago so različni odtenki osvetljevalcev. Pri izbiri upoštevajte želeni končni rezultat. Kaj pa Nabline šminke? Na voljo so različni barvni odtenki z različno strukturo. Naličite se lahko z mat ali pa bleščečo glos šminko.

Izbor naj izdelkov Nabla

Če vas zanima, kateri produkti Nabla se v tem hipu najbolje prodajajo, je podatek dostopen na spletu. Med drugim se zelo dobro prodaja tekoči korektor, ki odlično poskrbi za prekrivanje nepravilnosti in aken na obrazu. Takšen produkt se nanese neposredno na nepravilnosti oziroma na temne  obrazne kroge.

Nabla kompaktni bronzer
Nabla kompaktni bronzer

Za še učinkovitejše prekrivanje nepravilnosti poskrbi puder v prahu Nabla. Tega se na obrat nanese posušeni tekoči korektor. Med naj izdelke sodijo tudi Nablini svetli odtenki šmink, ki jih ni potrebno posebej obrobljati s svinčniki. Uporaba takšnih šmink je priljubljena za prav vsak dan. Za piko na i poskrbi tudi odlično zasnovana maskara za oči. Za najboljši učinek se na trepalnice nanesejo tri plasti maskare, na spodnji del veke pa nekaj črne ali pa rjave barvice.

Nakup izdelkov Nabla

Izdelke Nabla najpreprosteje pa tudi najceneje lahko nakupujete v spletni prodajalni. Tudi sicer na spletu kar mrgoli koristnih podatkov o tej priljubljeni kozmetični blagovni znamki. Številni vplivneži vam na primer s pomočjo videov prikazujejo, kako izdelke najučinkoviteje uporabiti ter podobno.

Video: Nabla – Dreamy Matte Liquid šminka

Catrice uporabnice razvaja s kakovostnimi in cenovno dostopnimi izdelki

Nekateri kozmetični izdelki so že na prvi pogled izjemno mikavni. A to še zdaleč ne pomeni, da so kakovostni. To pa ne velja za produkte znamke Catrice. Na pogled izjemno privlačni in tudi kakovostni za uporabo. Za piko na i so tovrstni izdelki cenovno dostopni.

Sicer pa kozmetika Catrice uporabnice razvaja s široko paleto izdelkov. Številne različice pudrov, senčil, osvetljevalcev, barvnih svinčnikov za oči in usta, maskare, šminke na sto in en način in še kaj bi se našlo.

Vrhunska kakovost lakov Catrice

Poleg omenjenih izdelkov se Catrice lahko pohvali z vrhunskimi laki za nohte. Na trg postavlja nove lake, ki so še kakovostnejši od prejšnjih. Obenem so vam na voljo tudi številni dodati in pripomočki za urejanje nohtov. Ne nazadnje tudi nalepke, s katerimi so nohti videti res nekaj posebnega.

K sreči vse izdelke v fizični prodajalni lahko testirate. A če izdelek že dobro poznate in ga dlje časa uporabljate, se vam Catrice produkte veliko bolj splača naročevati kar po spletu.

Finalisti kakovostnih izdelkov za ličenje

Nabla, Catrice ali Revlon? Vse tri znamke slovijo po vrhunskih izdelkih. Pa cene? Različne. Vsak produkt je treba preveriti posebej. Najugodnejše cene izdelkov vseh treh svetovno uveljavljenih znamk so na voljo v spletni trgovini s kozmetiko.

Za vse tri finaliste lahko trdimo, da se odlično potrudijo tudi pri sami izdelavi oziroma izgledu embalaže. A kakovost na dolgi rok zmaga. Vse pa je seveda odvisno tudi od tega, kaj posameznici bolj ustreza. Morda ste nad Nabla pudrom nadvse navdušeni, vaša prijateljica pa prisega na pudre Revlon ali Catrice.

Pravilna uporaba ličil

In čeprav imate doma na dosegu rok vrhunsko kozmetiko za ličenje, pazite na njeno shranjevanje. Če kozmetike ne zapirate dovolj dobro in ne hranite na primernem mestu, bo še tako kakovosten produkt čez noč postal veliko manj učinkovit.

Prav tako je pomembno, da ličila uporabljate na pravilni način. Če ste v ličenju začetnica, je morda najbolje, da si za začetek na spletu v obliki videa ogledate kakšen odličen nasvet vplivneža. Včasih lahko s preprostimi triki dosežete vrhunski make up, po katerem zagotovo hrepenite tudi sami.

Članki iz iste kategorije: