Z domačo rabo seruma za rast trepalnic do dolgih in gostih trepalnic

Skrbno izbrane sestavine za rast trepalnic

Pred uporabo novih sredstev za rast trepalnic, se moramo najprej pozanimati, kakšne sestavine vsebujejo.  Nekateri manj priznani izdelki namreč kožo dražijo in povzročajo alergijske reakcije. Pomembno je, da serum vsebuje dinatrijev fosfat, celulozno gumo, citronsko kislino, natrijev klorid in benzalkonijev klorid.

Zaščita in večja gostota trepalnic

Kvaliteten serum za rast trepalnic vsebuje dinatrijev fosfat, ki hrani trepalnice že v samem mešičku. Vsebuje tudi celulozno gumo za ustvarjanje tankega zaščitnega sloja za večjo elastičnost. Citronska kislina pa poskrbi za  alkalno bazično ravnovesje. S pomočjo natrijevega klorida pa se povečuje tudi viskoznost učinkovine ter se povečuje gostota. Benzalkonijev klorid preprečuje nezaželjene stranske učinke kot so pordečitev oči. Posledično se serum lahko nemoteno uporablja v kombinaciji z drugimi ličili.

Kvalitetni kozmetični izdelki kozmetike Lux Factor za nego telesa

Poleg seruma za rast trepalnic, kozmetika Lux Factor  nudi tudi kremo proti gubicam in kremo za nego tetovaže. Vsi trije izdelki globinsko negujejo posamezne dele našega telesa in ga zaščitijo pred zunanjimi vplivi. Pomembno je tudi, da delujejo nevtralno na naše telo, kar pomeni, da naše kože ne obremenjujejo ali dražijo. Veliko novih izdelkov na tržišču namreč povzroča alergijske reakcije, saj niso tako klinično testirani kot so izdelki Lux Factor.

Nega kože po tetoviranju ali po operaciji

Mazilo za nego tetovaže poskrbi za sijoč in negovan videz kože. Po tetoviranju je namreč koža izjemno razdražena in potrebuje posebno nego. S pomočjo mazila kozmetike Lux Factor preprečimo tudi prehitro staranje kože. 

Članki iz iste kategorije: