Notranja svetila za različne prostore

Notranja svetila

Ko manjši prostor opremljate z lučmi, je glavni poudarek na čistih linijah, na prostornosti pa tudi na prepoznavnosti. Za manjšo sobo so dobrodošla svetila, ki imajo minimalističen dizajn. Prav tako notranja svetila, ki so enostavno oblikovana in povsem nevtralnih barv.

V določenih manjših notranjih sobah se lahko odlično obnesejo tudi luči z lesenimi detajli ali notranja svetila s skandinavskimi oblikami.

Razsvetljava za klasično zasnovan dom

Za klasično opremljene prostore so praviloma značilne precej bogate teksture, tradicionalni elementi pa tudi elegantne oblike. V takšni situaciji se priporoča, da izberete notranje svetilke z bogatimi podrobnostmi, kot so denimo lestenci.

Notranja svetila
Ustvarite prijetno vzdušje za druženje in sprostitev z notranjimi svetili za dnevno sobo

Razsvetljava za klasično opremljen dom morajo ustvarjati pridih elegance in toplino prostora. Klasičen kos pohištva, ki lahko izjemno popestri dom oziroma posamezni prostor, so na primer viseča svetila.

Viseče notranje luči v različnih možnostih

Viseča notranja svetila so na voljo v najrazličnejših velikostih, barvah, oblikah, z raznimi detajli pa tudi povsem brez njih. Če jih primerjamo z lestenci, so bistveno bolj dekorativne narave. Viseča stropna svetila pa so primerna predvsem za prostore, kjer so stropi višji.

Kako izbrati najboljšo osvetlitev za vsako sobo v vašem domu

Viseče luči so dobra izbira tudi za hodnike. Pred nakupom pa morate seveda vedeti zlasti namen osvetlitve in velikost osvetljevanja. Takšna notranja svetila je treba nameščati tako, da je svetloba kar se da lepo in enakomerno razporejena po vsej sobi. Pri izbiri visečih luči boste morali biti še toliko bolj pozorni, ker so takšna svetila lahko precej bolj opazna v prostoru.

Članki iz iste kategorije: