Najbolj ugoden način za opremo gostinskega obrata

Rabljena gostinska oprema je veliko cenejša od nove

Najbolj opazna prednost vse rabljene gostinske opreme je njena nizka nakupna vrednost. Vse rabljene naprave so pregledane s strani strokovnjakov. Poškodovani in iztrošeni deli so zamenjani, kar zagotavlja dolgoročno in brez težavno delovanje. Večino rabljene opreme ni bilo dolgo v uporabi, saj številne hotelske in druge restavracije hitro nadgradijo svojo opremo. V nekaterih primerih pa novi lastniki gostiln in drugih jedilnih obratov ne ostanejo v poslu in prodajo svojo obstoječo opremo.

Sredstva, ki jih bomo prihranili z nakupom rabljenih pomivalnih strojev in drugih naprav pa lahko vložimo v prenovo našega obstoječega prostora, za zaposlitev novega osebja in številne druge projekte oziroma izboljšave.

Marsikdo se pogosto prestraši, saj niti ne ve, da si lahko uredi najem gostinske opreme z garancijo. Najemodajalec oziroma trgovina, kjer smo si napravo ali naprave izposodili, opravi vsa potrebna popravila v primeru težav.

Visoka kakovost rabljenih pomivalnih strojev, pečic in drugih naprav

Nakup nove gostinske opreme je vedno dobra poteza, če si jo lahko privoščimo. Je pa res, da vsaka nova naprava na tržišču hitro izgubi svojo vrednost. Takoj, ko nov dehidrator hrane ali drugo napravo uporabimo, ji vrednost pade za do 30%.  Tako se pogosto bolj splača, da rabljena gostinska oprema služi pri obratovanju naše nove restavracije v hotelu, bara, gostilna in menze.

Najeta oprema za gostilne vsebuje garancijo najemodajalca

Marsikdo se pogosto prestraši, saj niti ne ve, da si lahko uredi najem gostinske opreme z garancijo. Najemodajalec oziroma trgovina, kjer smo si napravo ali naprave izposodili, opravi vsa potrebna popravila v primeru težav. Tako je skoraj enako, kot če bi kupili novo opremo, saj se lahko zanašamo na garancijo, ki je v teku vse dokler imamo sklenjeno veljavno najemno pogodbo.

Manjša podjetja in start-upi si pogosto ne morejo privoščiti nakupa opreme za celotno kuhinjo, pomivalnico ali drug oddelek. Če pa se odločijo za najem gostinske opreme, pa imajo tudi možnost kasnejšega nakupa najetih strojev.

Članki iz iste kategorije: