Zaščitimo svoj iPhone pred poškodbami

Ohranimo svojo mobilno napravo v najboljšem stanju

Vsakodnevna uporaba mobilnega telefona sčasoma na njem pusti razne poškodbe. Tako je že po nekaj tednih možno videti majhne praske, udrtine, poškodovane robove ipd. Dejstvo je, da vsako leto Apple izda novo serijo telefonov. Tako pa bomo morda želeli našo staro mobilno napravo prodati, da si lažje privoščimo novo. To pa bomo storili težje, če vizualno ne bo popolna.

Ovitki za telefon Apple pa zaščitijo ohišje pred vsemi možnimi poškodbami, vendar so primarno mišljeni za:

  • Ubranitev poškodb pred padci
  • Preprečevanje padca telefona z drsečih podlag
  • Preprečevanje nabiranja umazanija na ohišju in gumbih

Veliko ovitkov za iPhone ima tudi vgrajeno dodatno gumo na zadnji strani ali ob stranicah. To pa zato, ker se tako zagotovi boljši oprijem naprave med uporabo. To še posebej pride prav, če imamo potne roke, saj nam v tem primeru telefon lahko hitro zdrsi in pade na tla.

Apple slušalke nam olajšajo uporabo telefona

Z uporabo Apple slušalk si lahko naredimo izkušnjo uporabe telefona veliko bolj prijetno. Zadnji modeli uporabljajo bluetooth tehnologijo. To pomeni, da ne vsebujejo žične povezave. Tako se ne potrebujemo ukvarjati z žicami, ki so lahko zelo moteče med hojo ali tekom. Brezžične Apple slušalke se imenujejo AirPods. 

Vedno pa je možno, da kupimo žične slušalke, če nam je to bolj udobno. Uporaba klasičnih žičnih slušalk nam zagotovi, da imamo vedno najboljši signal zvoka. Poleg tega pa so izredno ugodne za nakup in obstajajo v mnogih različnih oblikah.

S slušalkami pa tudi zavarujemo naš telefon, saj ga lahko imamo med uporabo pospravljenega v žepu. Tako lahko brez skrbi poslušamo muziko, ne da bi morali držati sam telefon pred seboj.

Priporočljiva je uporaba ovitka za telefon, kot tudi slušalk. Tako si zagotovimo najboljšo zaščito in izkušnjo pri vsakodnevni uporabi naše mobilne naprave.

Članki iz iste kategorije: