Strokovno popravilo telefona vam zmanjša stroške

Servis mobilnih telefonov

Fizične poškodbe je povečini možno vse odpraviti, če reagirate pravočasno. Poškodovan ali počen ekran, nedelovanje določenih funkcijskih gumbov ali pa poškodovano ohišje, je možno hitro popraviti. Pomembno je, da se naprave ne uporablja še naprej po poškodbi, saj lahko pride do dodatne nepopravljive škode. Strokovni servis po prevzetju naprave opravi diagnostiko ter vas pred izvedenim servisom obvesti o ceni popravila.

Fizične poškodbe mobilnega telefona ne popravljajte sami

Veliko ljudi skuša popraviti fizične napake na telefonu kar doma, s čimer naredijo veliko škode. V kolikor je mobitel še v garanciji, ga odnesite na pooblaščeni servis.

Servis mobilnih telefonov

Tudi če telefon ni v garanciji, se na servisu mobilnih telefonov pozanimajte o sami ceni popravila. Počen ekran ne poizkušajte zamenjati sami, saj lahko uničite vse vezje. Zaslon je namreč na ohišje pritrjen s pomočjo posebnega lepila, ki lahko ob napačnem rokovanju poškoduje mobitel.

Popravilo vseh znamk telefona

Usposobljeni servis mobilnih telefonov zagotavlja popravilo vseh znamk mobitelov. Ne glede na to, ali je telefon kupljen v fizični trgovini, na spletu, v Sloveniji ali v tujini. Samo poreklo naprave ne igra nobene vloge pri kvaliteti servisa.

Zakaj izbira pooblaščenega serviserja za telefon ni vedno najboljša odločitev?

Potek popravila telefona je ne glede na znamko povsem enak. Večina servisov popravi tudi tablice. Popravijo tudi bolj poškodovane mobilne naprave.

Uporaba kvalitetnih nadomestnih delov

Strokovni servis vedno uporablja kvalitetne nadomestne originalne ali kompatibilne rezervne dele. Samo dejstvo, da rezervni del za mobitel ni originalen, še ne pomeni, da je slabše kvalitete. V 90 dneh po začetku popravila telefona, serviser nudi tudi garancijo na popravilo telefona vseh znamk. To pomeni, da če se pojavi ista napaka ali kakšna nova, jo servis brezplačno odpravi.

Članki iz iste kategorije: