Besedila otroških pesmic – Micka.si

Pred leti sem dobil lepo idejo, da bi na enem mestu zbral vsa besedila otroških pesmic, uganke za otroke, izštevanke, igre,… Kmalu po odprtju domen s končnico .si tudi za splošno uporabo sem naročil domeno micka.si. Projekt je v sodelovanju s podjetjem Tomyco.si kmalu zaživel. Oni so postavili osnovo (Joomla), jaz pa sem začel dodajati besedila.
Besedila otroških pesmic - Micka.si Pred leti sem dobil lepo idejo, da bi na enem mestu zbral vsa besedila otroških pesmic, uganke za otroke, izštevanke, igre,… Kmalu po odprtju domen s končnico .si tudi za splošno uporabo sem naročil domeno micka.si. Projekt je v sodelovanju s podjetjem Tomyco.si kmalu zaživel. Oni so postavili osnovo (Joomla), jaz pa sem začel dodajati besedila.
Besedila otroških pesmic - Micka.si
Kmalu se je nabralo že kar precej besedil, ki sem razvrstil po 28 različnih kategorijah: Božične, Čas, Film-Risanka, Hrana, Izštevanke, Jesen, Kratke, Ljubezen, macek muri, Mama, Mehurčki, Narodne, Oblačila, pedenjped, Poklici, Poletje, Pomlad, , Razno, Sadje, Snaga, Šola, Uspavanke, Voda, Vreme, Zima, Živali
Vmes so tudi najbolj poznane pesmi iz skupine Popevke in Narodnozabavne za katere smatram, da bi jih moral poznati prav vsak otrok. Med njimi so na primer: Slovenija, odkod lepote tvoje, Bilo je v maju, Med iskrenimi ljudmi, …
Danes je na Micki že preko 450 besedil pesmic različnih avtorjev in upam, da jih bo v bodoče še več. Če poznate kakšno pesmico, ki je ne najdete na portalu, jo dodajte v komentar.

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2008/09/besedila-otrokih-pesmic-mickasi.html

Članki iz iste kategorije: