Klubske mizice za kartanje ali kos pice

Kam po napornem delovniku?
Večkrat se po službi ali napornem dnevu na fakulteti želimo s prijatelji še malce podružiti, a kaj ko zunaj pada dež in vreme ni primerno za sprehod, hkrati pa ne bi sedeli v neki kavarni in zapravljali desetine evrov za pijačo ali dve in morda kak toast.Klubska mizica
Tako je ena od najbolj enostavnih rešitev, ki se ponuja kar na pladnju ta, da prijatelje povabimo k sebi domov. A v kuhinji sedeti za mizo je dolgočasno, ob mizi lahko tako ure v tri krasne klepetajo le redki, zato se dnevna soba, z udobno sedežno garnituro in televizijo ponuja kar sama od sebe. Klubske mizice so bile narejene ravno zato, da jih postavimo v dnevno sobo, se usedemo okoli njih in se družimo. Zadeva je nadvse enostavna in čeprav so klubske mizice skozi čas zelo spreminjale izgled, velikost in materiale, so danes na razpolago praktično za vsako mogočo ceno in v vseh oblikah, tako da je vaša odločitev katere vam najbolj ustrezajo.

Steklo ali les

Klubske mizice

Dolgo časa so bile med modernejšimi steklene klubske mizice, ki pa meni osebno nikakor niso praktične. Še več, zato, ker se v dnevni sobi radi igrajo tudi otroci, ki sem ter tja po nerodnosti ali v žaru igre kam padejo, so steklene mize lahko pravzaprav nevarne in to ne samo za otroke, ampak tudi za odrasle. Tudi starejšim se pripeti, da se spotaknejo, zdrsnejo in s težo telesa padejo na mizo, jo razbijejo in se na steklu nevarno porežejo. Osebno mi steklenem klubske mizice niso všeč še posebej zato, ker imam rad pod ploščo mize tudi predal, če pa se vidi skozi zgornjo stekleno ploščo, ne izpadejo ravno najlepše tja odloženi časopisi in drugi papirji. Poleg tega mi gre na živce zvok kozarca ali skodelice, ki se odloži na steklo, ne maram pa, da se na mizo ves čas postavlja neke podstavke.

Klubske mizice niso samo kos lesa

Klubske mizice so mi najbolj všeč takrat, ko so narejene iz lesa, pa naj bo kakršnekoli barve in od kateregakoli drevesa, tu nisem preveč izbirčen. Všeč so mi tudi, če so velike in sorazmerno visoke in takšne se mi zdijo zares praktične. Lahko so lepa popestritev dnevne sobe in če so dovolj velike boste lahko nanje odložili tako prigrizke, kot pijačo, prostor na njih pa bo tudi za kakšno družabno igro, ki bo lahko še posebej poživila večer ali nedeljsko popoldne.

https://www.youtube.com/watch?v=asVCzupSRAw

Članki iz iste kategorije: