One-step check out Magento

Imate spletno trgovino ali pa si le to želite imeti? Izdelava spletne trgovine, tako kot uporaba namreč zahteva ogromno različnih opravil, saj moramo vedeti in obvladati ne le naše produkte in prodajo, marveč tudi poznati upravljanje spletne trgovine. Pred samo postavitvijo ali prenovo spletne trgovine se verjetno vprašamo, katera platforma bi bila najbolj primerna za vas. Vsekakor lahko povemo, da je ena izmed najbolj pogosto uporabljenih na svetu Magento platforma. Zakaj? Omogoča izjemno enostavno upravljanje spletne trgovine, poleg vsega pa imamo na voljo ogromno možnosti za nadgradnjo, povezovanje,… Magento platforma za spletne trgovine je prijazna tako do potrošnika, kot tudi do samega upravljalca uporabniških strani. spletna-trgovina

Magento omogoča učinkovito nakupovalno košarico

Ste že slišali za one-step check out Magento košarico? Po svetovnih raziskavah se potrošniki veliko bolje odzovejo na košarico, kjer je tako imenovan one page check out sistem. Zakaj? Navadno poznamo košarico, ki je narejena korak po koraku. Tukaj temu ni tako. Gre preprosto za en korak, kamor vpišete vse potrebne podatke za naročilo in imate pregled nad celotnim vašim naročenim izdelkom kar v enem samem koraku. Takšne spletne nakupovalne košarice namreč prinašajo veliko več konverzij, kot sicer košarice, ki imajo veliko korakov pred samo oddajo naročila.

magento-trgovina

One step check out je ravno tako značilnost, ki jo lahko preprosto omogočite v vaši Magento spletni trgovini (http://www.perunpro.si/index/izdelava-spletne-trgovine), v kolikor vam ta predloga to omogoča. One-step check out Magento je po raziskavah izjemno učinkovit. Gre za pregleden in predvsem enostaven ter hiter sistem naročanja, kar imajo potrošniki radi. Številni strokovnjaki za marketing vam bodo zagotovo svetovali tako imenovan one-page check out Magento sistem, saj vam bo zagotovo prinesel manj tistih ljudi, ki bodo košarico zapustili. V primeru, da vaša predloga tega ne omogoča, lahko seveda tako imenovan one step check out Magento modul sprogramirate in ustvarite ravno takšnega, kot želite. Boste videli – samo eno korak je veliko bolj učinkovit, kot nakup korak po koraku.

Članki iz iste kategorije: