Otroške sobe mali princ

Soba, kjer se največ dogaja, je zagotovo otroška sobica. V njej otroci ne le spijo, temveč se tudi igrajo in kasneje opravljajo domače naloge. Te raznolike potrebe moramo upoštevati pri gradnji oziroma urejanju otroške sobe. Sobica mora biti na prvem mestu dovolj svetla in zračna, saj bodo otroci v njej preživeli veliko časa.

Otroški svet domišljije

Dobro je, da ob opremljanju upoštevamo otrokove želje, če je ta že dovolj velik, da nam pomaga pri izbiri. Barvo sobe boste sicer najbrž izbrali sami, pri izbiri pohištva pa lahko vključite tudi otroka. Primerno pohištvo je varno in zanimivo, ter vzpodbuja otrokovo domišljijo. Pisane barve in zanimive oblike odražajo otroško igrivost, hkrati pa lepo zaokrožene linije pomirjajo.

Otroške sobe mali princ

Otroške in mladinske sobe mali princ ponujajo vse, kar potrebuje otrok za igrivo mladost. Tradicionalni način izdelave in pestra ponudba različnih postavitev omogoča, da najdete ravno pravo sobo za vašega otroka. Našo ponudbo lahko pregledate na spletu, vabimo pa vas, da nas za podrobnejše informacije kontaktirate. V naših salonih je možen ogled sobice, ki jo iščete, tako boste pred nakupom preverili, ali vam le ta ustreza.

Posteljnina Bount za otroške sobe

Otroške sobe lahko opremimo z različnimi artikli kot so:

Podjetje Parvos – Bount vam ponuja posteljnino, ter druge tekstilne izdelke za otroško sobo. Tkanina je 100% bombaž. Možnost naročila po meri in vašimi fotografijami na posteljnino, ter druge izdelke.

www.bount.si

Prilagoditev vsakemu prostoru

Izbira različnih modelov sob mali princ je resnično velika. Pri izdelavi smo se skušali približati potrebam kupcev, tako je možna prilagoditev vsakemu prostoru. Ne glede na velikost in obliko prostora, lahko v našem asortimanu najdete ustrezno pohištvo za otroško sobo. V kolikor bi želeli določene elemente spremeniti, smo vam na voljo za rešitve. Skupaj z vami bomo pomagali najti rešitve, lahko pa vam tudi svetujemo na domu.

Tradicija in domača izdelava

Otroške sobe mali princ izdeluje slovensko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami. Z več kot šestdesetletno tradicijo prodajajo svoje izdelke doma in v tujini. Sodobno podjetje dosega visoke standarde ter je opremljeno z najnovejšo tehnologijo. Če se želite na lastne oči prepričati o kvaliteti izdelave, se oglasite v salonih pohištva in si izdelke oglejte v živo. Vabljeni pa ste tudi, da prelistate katalog na spletni strani proizvajalca.

Članki iz iste kategorije: