Toaletne torbice za vsako damo

Vsaka urejena ženska in vsako urejeno dekle potrebuje toaletno torbico, v katero lahko shranjuje svoje toaletne potrebščine, pri čemer toaletne torbice delimo glede na velikost na:
– Večje toaletne torbice, v katere lahko shranimo osnovne potrebščine za toaleto, na primer dezodorant, zobno ščetko in pasto, glavnik, kremo za obraz …toaletna torbica

– Manjše, namenjene priročnemu prenašanju ličil in potrebščin za ličenje.
Toaletna torbica pa se ne sme enačiti s potovalnim kovčkom za kozmetiko ali tako imenovanim neseserjem, v katerem imamo lahko večjo količino vse kozmetike, ki jo potrebujemo, kadar se odpravimo na pot. Toaletna torbica je bolj kot ne namenjena zgolj prenašanju stvari, ki jih potrebujemo preko dneva, če je potrebno osvežiti svoj videz.

Kakšna naj bo toaletna torbica?

Dame, ki prisegajo na klasiko, pogosto poskrbijo, da se njihova torbica za toaletne potrebščine ujema z žensko torbico, sicer pa imajo ženske in dekleta raje nekoliko bolj igrive toaletne torbice, ki se skladajo z njihovim stilom. Torbice so tako različne tako po obliki kot po barvah in vzorcih – nekatere so bolj oglate, druge zgoraj zaobljene, nekatere z zanimivimi rožnimi vzorci ali dodatno pentljo, druge enobarvne. Najpomembneje pa je, da pri izbiri toaletnih torbic upoštevamo način zapiranja. Najbolj priročna je vsekakor zadrga, ki skrbi, da se nam potrebščine ne raztresejo po ženski torbici – tudi takrat, kadar imamo ličil toliko, da svojo toaletno torbico komaj zapremo. Zadrga naj nima predrobnega ključka za odpiranje, da si na njem ne poškodujemo lepo urejenih nohtov!torbica-toaletna
Najbolje je, če izbirate med toaletnimi torbicami, ki imajo poleg lepe zunanjosti tudi dobro urejeno notranjost – torej dovolj žepov in žepkov, da lahko vsaka stvar najde svoje mesto, kjer jo vedno najdete. Če v toaletni torbici namreč ni posameznih »predalčkov«, se vam utegne še zgoditi, da boste morali nazadnje prav vse stresti iz nje, preden najdete tisto, kar iščete.

Kaj pa, ko vam torbica odsluži?

zagotovo ima vsaka ženska doma kar nekaj toaletnih torbic, ki jih ne uporablja več. Teh vsekakor ne velja zavreči, kajti toaletne torbice so precej praktične tudi za shranjevanje drobnih toaletnih potrebščin v kopalnici. Namesto, da jih imate razmetane v predalih in omaricah, jih po skupinah organizirajte v nekaj toaletnih torbic – v eni naj bodo laki za lase, v drugi vse potrebno za nego stopal in podobno. Pa tudi sicer ni nobene potrebe, da bi se ljubke toaletne torbice, ki vam je naenkrat postala premajhna, ali pa vam ni več všeč zaradi staromodnega vzorca, znebili. Podarite jo kakšni mali deklici, ki jo bo z veseljem uporabljala pri igri – še zlasti, če v torbici pustite tudi kakšno ogrlico, kremo ali ličilo, ki ga ne uporabljate več.

https://www.youtube.com/watch?v=y4sXdqWwsfg

Članki iz iste kategorije: