Nova kvalitetna športna oblačila in dodatki za zunanje aktivnosti

V kolikor vaše podjetje razmišlja o nakupu športnih oblačil za svoje zaposlene in stranke, je dobro, da si prek spleta ogledate celotno ponudbo. Včasih ste v večjih količinah lahko kupilo zgolj bombažne majice, dandanes pa je ponudba veliko bolj raznolika. Kupite lahko športna oblačila, ki omogočajo odvajanje vlage, termo obleke, poletna lahka oblačila in različne dodatke, kot so kape, torbice, steklenice za vodo in podobno.

Majice, ki odvajajo vlago

Za večurno aktivnost potrebujejo vaši zaposleni športna oblačila, ki odvajajo vlago. Za razliko od klasičnih bombažnih majic, poliester odvaja vlago. Po večurni aktivnosti tako oblačilo ni mokro, temveč povsem suho. Majice, ki odvajajo vlago, hkrati tudi preprečijo, da bi se lastnik prehladil zaradi mokrih oblačil. Taka oblačila so tudi lahka in zračna. V primeru dela na direktni sončni svetlobi je torej pomembno, da športna oblačila poskrbijo za regulacijo telesne temperature. 

Športna oblačila
Za razliko od klasičnih bombažnih majic, poliester odvaja vlago.

Termalna oblačila

Termalna športna oblačila zadržujejo temperaturo. To pomeni, da so idealna tudi za ekstremne razmere. V primeru zelo nizkih temperatur ali dežja, termalna športna oblačila ohranijo toploto in obenem odvajajo pot s telesa. Zaradi aktivnosti tako oblačila ne postanejo mrzla ali mokra. Take majice in hlače so narejene iz posebnega tkanja z ojačeno tkanino, ki podaljšuje življenjsko dobo oblek. Obleke se tudi anatomično prilegajo telesu in so privlačne na pogled.

Športne pajkice za aktivnosti ali prosti čas

Pajkice so postale nepogrešljivo oblačilo vsake ženske. Nosijo se lahko samostojno kot hlače ali pa namesto najlon žab. Zaradi udobja so pajkice tako športno oblačilo, kot tudi obleka za prosti čas. Omogočajo gibljivost brez občutka utesnjenosti. Pajkice imajo tudi udoben pas, ki med raztegovanjem ne žuli ali tišči. Pajkice so idealno darilo za vaše zaposlene, saj vsaka ženska rada prejme kvalitetna športna oblačila za prosti čas.

Softshell jakna
Prednost softshell jakne je tudi v tem, da je vodoodporna in vodoodbojna.

Ženske in moške softshell jakne

Zaposleni in stranke najbolj cenijo softshell jakne, ki so idealne za vse aktivnosti na svežem zraku. Telesu se anatomsko prilagajajo in nas med nošenjem ne ovirajo. Ker so takšna športna oblačila oprijeta, so primerna tudi za pohode. Prednost softshell jakne je tudi v tem, da je vodoodporna in vodoodbojna. Posameznika med nošenjem tako ne bo zeblo. Nekateri modeli jaken imajo ob vratu tudi posebno zaščito, ki se vratu oprime in ohranja toploto tudi v primeru hujšega mraza.

Športne polo majice za prosti čas

Za športno eleganten videz so odlična izbira tudi polo majice, ki omogočajo udobje med gibanjem. Nosimo jih lahko v kombinaciji s športnimi hlačami ali jeansom. Nekateri modeli polo majic pa so primerni tudi za nošenje v kombinaciji z elegantnimi hlačami. Športne polo majice lahko nosimo tudi pod elegantnimi brezrokavniki. Ker se bo izpod brezrokavnika videl samo ovratnik, so polo majice odlična izbira za vse, ki se ne želijo pregrevati med nošenjem. 

Polo majica
Za športno eleganten videz so odlična izbira tudi polo majice, ki omogočajo udobje med gibanjem.

Ženske polo majice za prosti čas

Ženske polo majice za prosti čas so odlična izbira za vse, ki prisegajo na športno eleganten videz. Polo majica se enostavno kombinira z mini krilom, kratkimi hlačami, športno elegantnimi hlačami ali celo z jeansom. Ker je material polo majice zračen, jo nosimo tudi v višjih temperaturah, saj oblačilo sproti odvaja vlago. Odlična vrlina takega zgornjega oblačila je tudi v tem, da ima pri vratnem izrezu najmanj tri gumbe, ki jih odpremo, če nam je vroče.

Športni dodatki

Poleg športnih oblačil in polo majic je prek spleta možno kupiti tudi več različnih dodatkov za športne aktivnosti. Pri tem izbiramo med multifunkcijskim nahrbtnikom, ki je hkrati tudi hladilna torba,odpiračem z magnetom, uro za beleženje telesne aktivnosti, neoprenskim etuijem za telefon, prozorno hladilno torbico, pedometrom, brisačo z vzglavnikom, piknik odejo, športno kamero, flaško za vodo, hladilno brisačo in podobno. namen vseh dodatkov je olajšanje fizične aktivnosti.

Hladilne torbe in nahrbtniki s hladilno funkcijo

Posebej poleti je pomembno, da sta hrana in pijača nameščeni v primerno ohlajeni torbi. Prek spleta lahko kupimo multifunkcijske nahrbtnike in torbe, ki so namenjene tako transportu naših oblačil in drugih stvari, kot tudi hlajenju hrane in pijače. Hladilni nahrbtnik ohranja hrano in pijačo hladno, ne glede na temperaturo zraka okoli nas. Hladilna torba pa je namenjena bolj pohajkovanju po plaži ali za krajše razdalje, saj jo moramo med hojo nositi čez ramo. Za daljše sprehode je bolj primeren hladilni nahrbtnik, v katerega gre večja količina stvari in omogoča transport na obeh ramah.

Članki iz iste kategorije: