Reishi goba

Redno uživanje Reishi gobe lahko torej izboljša imunski sistem in cirkulacijo krvi, pomaga kontrolirati krvni pritisk in na splošno izboljšuje zdravstveno stanje.reishi
Med drugim goba pomaga zdraviti tesnobo, hepatitis, bronhitis, nespečnost in astmo. Na seznamu pa je mogoče najti več bolezenskih stanj, ki naj bi jih uživanje gobe lajšalo.
Veliko število raziskav glede učinkovanja gobe je bilo izvedenih na Japonskem, Kitajskem, v ZDA in v Veliki Britaniji. V vseh raziskavah je bilo mogoče povezati uživanje gobe z lajšanjem ali zdravljenjem velikega števila bolezenskih stanj. Dejstvo pa je, da so vedno raziskovalci prišli najmanj do enega skupnega zaključka, in sicer, da reishi goba pomaga pri uravnavanju in normaliziranju osnovnih funkcij organov v telesu, kar je tudi ključ do dobrega počutja. Vsi se namreč zavedamo, da je dobro ohranjati zmernost v vseh stvareh, zlasti ko gre za življenjski slog.
Več o reishi gobi si lahko preberete na spletni strani www.super-obrok.si, kjer je mogoče kupiti tudi prah te gobe in hkrati najti nekaj nasvetov glede priporočenih načinov uživanja tega izdelka.
https://www.youtube.com/watch?v=umubyGiVjYk

Članki iz iste kategorije: