Babyboom v Sloveniji (eRepublik)

Po zaslugi najmočnejšega slovenskega igralca v eRepublik Stiha, eSlovenija danes doživlja pravi babyboom. V roku ene ure po predstavitvi igre v oddaji 24ur na poptv, se je v igro prijavilo skoraj 1000 novih igralcev. Posnetek oddaje si lahko ogledate na povezavi: http://24ur.com/novice/slovenija/v-erepubliki-slovenija-izgublja-proti-hrvaski.htm

Po zaslugi najmočnejšega slovenskega igralca v eRepublik Stiha, eSlovenija danes doživlja pravi babyboom. V roku ene ure po predstavitvi igre v oddaji 24ur na poptv, se je v igro prijavilo skoraj 1000 novih igralcev. Posnetek oddaje si lahko ogledate na povezavi: http://24ur.com/novice/slovenija/v-erepubliki-slovenija-izgublja-proti-hrvaski.html.

Dodatno k okrepitvi eSlovenije prispevate s tem, da se prijavite preko refferal linka, saj po tem, ko nov igralec doseže 6 stopnjo (kar je v petih dneh) zasluži 5 zlatnikov, prav tako pa jih zaluži tudi tisti, preko katerega se je igralec prijavil v igro. Nekakšen običaj je, da se del ali večina denarja zasluženega preko refferal linkov podari državi, ki v tem trenutku potrebuje na stotine zlatnikov, ki pa jih v državni blagajni ni.

Prijava preko moje refferal povezave: http://www.erepublik.com/en/referrer/Perunxxl

Iskalni niz:

Preberi več … http://perun.kwa.si/spletne-igre/babyboom-v-sloveniji-erepublik/

Članki iz iste kategorije: