Nakup kosilnice za košenje trave

Kosilnica za travo

Če imamo majhno ali veliko površino trave pripravljene za košnjo, bomo potrebovali spodobno kosilnico za travo. Tako bomo lahko profesionalno oskrbeli skoraj katerikoli vrt, travnik ali njivo, ne da bi izgubljali čas in trud. Dejstvo je, da če izberemo pravilno napravo za košenje trave, bomo prihranili pri sredstvih, saj najdražja izbira ni vedno najboljša. Da bi vam pomagali pri nakupu, si bomo skupaj pogledali najbolj pomembne dejavnike našega vrta in značilnosti kosilnice, ki jih potrebujemo.

Upoštevajmo velikost vrta

Kosilnica za travo

Prva stvar, ki jo moramo upoštevati je velikost vrta. Naša kosilnica za travo mora biti narejena tako, da je dovolj močna in udobna za uporabo na površini, kjer bomo kosili. Najbolj pomembni dejavniki so:

  • Velikost vrta ali površine za košenje
  • Število dreves in drugih ovir
  • Potrebe osebe, ki upravlja s strojem

Najbolje je, da se za večje površine uporabi kosilnica za travo, ki jo lahko vozimo, saj bomo tako veliko hitreje in bolj učinkovito dokončali košnjo.

Mulčer. Dan danes poznamo veliko različnih mulčerjev, ki jih lahko uporabljamo na različnih terenih pri mulčanju različnih rastlinskih ostankov.  Preberi več …

Članki iz iste kategorije: