Izboljšajmo izgled sten brez napora

Kvaliteta je tudi pomembna, zato priporočamo poceni stenske nalepke na spletni strani www.stenska-nalepka.si, kjer bomo našli široko ponudbo.

Če bomo kupovali samo preko spleta, je morda včasih težko določiti točno barvo, teksturo in sam izgled celotne nalepke. Lahko prosimo za vzorec same tapete, da se prepričamo, da je tekstura pravila za sobo ali prostor, ki ga želimo opremiti.

Dvakrat izmerimo vse stene

Kot pri vseh domačih projektih, bo namestitev samolepilnih tapet zahtevala malo natančnosti. Najbolje je, da dvakrat izmerimo vse preden se podamo v nakup. Ker stenske nalepke dobimo v panelu, je potrebno, da imamo točne mere. To nam bo omogočalo, da:

  • Bomo točno vedeli, koliko nalepk potrebujemo
  • Ne bomo potrebovali dokupovati materiala kasneje
  • Bomo hitro in učinkovito končali projekt

Za večje projekte priporočamo, da kupimo malo več stenskih nalepk, kot jih potrebujemo. Temu je tako, saj je verjetno, da bomo storili kakšno napako in bomo potrebovali malenkost več zaloge.

Poiščimo pomoč za namestitev tapet

Res je, da se lahko takega projekta lotimo sami, vendar je dobro, če imamo malo pomoči. Lahko povprašajmo prijatelje ali družinske člane za pomoč. Poceni stenske nalepke, ki so velike, je veliko lažje namestiti, če nam nekdo pomaga.

Razdelitev dela nam tudi omogoča, da mi namestimo nalepko, naš pomočnik pa zgladi površino za najboljši rezultat. Seveda ni vedno možno, da imamo pomoč. V tem primer pa si lahko pogledamo nekaj videov na spletu, da bomo lažje v praksi opravili delo.

Morda bomo morali kaj popraviti

Tudi, če imamo izkušnje z nameščanjem samolepilnih tapet na stene, se lahko kdaj uštejemo. Neporavnani robovi, nezglajena površina ter slaba namestitev je dokaj običajna za novince kot tudi bolj izkušene mojstre. Prednost pa je v tem, da lahko vse popravimo brez večjih zamud.

Članki iz iste kategorije: