Omamna razvada – alkohol in čokolada

Berryshka je znamka različnih likerjev in žganj ter ročno izdelanih čokoladnih pralinejev. Gre za družinsko podjetje iz Slovenije, ki je nastalo leta že leta 1989, sedaj pa vedno postaja vedno bolj popularna in priljubljena. Njena skrivnost je lasten izvir vode v kočevskem pragozdu, sredi neokrnjene narave, zato imajo izdelki, ki nastajajo v njihovi destilarni in se skrivajo pod to blagovno znamko, prav poseben okus.berryshka

Ker nastajajo sredi gozda, so takšni tudi okusi njihovih likerjev, saj lahko potrošniki izbirajo med okusom različnih gozdnih sadežev, kot so robide ali borovnice, ponujajo pa tudi liker z okusom črnega ribeza, brina ali oreha. Lahko si jih privoščite kot darilo sebi ali pa svojim bližnjim oziroma z njimi pripravite sladko in čarobno presenečenje tistim, ki pridejo k vam na obisk. Tako likerji kot žganja in pralineji se prodajajo tudi v ličnih darilnih paketih, med katerimi bo prav vsakdo našel kaj zanimivega zase.

Znamka alkoholnih pijač in čokoladnih izdelkov Berryshka ni znana le v Sloveniji, ampak je mednarodno priznana in v tujini tudi večkrat nagrajena na različnih sejmih in drugih kulinaričnih dogodkih. Pravzaprav je zunaj domačih logov ta prav posebna znamka alkoholnih pijač s tuje zvenečim imenom celo bolj znana kot doma, zato je skrajni čas, da jo dodobra spoznajo tudi Slovenci in jo sprejmejo za svojo. Gre za butično ponudbo, ki jo cenijo tako stranke v Londonu kot v Pragi, njihovi izdelki pa so namenjeni tistim, ki si želijo nekaj posebnega, odkrivanja novih okusov in kombinacij, predvsem pa celostno izkušnjo okušanja. Namenjeni so torej kulinaričnim doživetjem, za gurmane in za tiste, ki znajo ceniti njihovo unikatnost.

berryshka-čokolada

Poleg likerjev ima znamka pod svojim okriljem tudi nekaj vrst žganj, posebnost pa so tudi ročno izdelani čokoladni pralineji, v katerih se lahko skrivajo tudi njihove alkoholne pijače, ki prav vsakega preizkuševalca navdušijo s svojim polnim in aromatičnim okusom po sadju, gozdnemu bogastvu ali različnih zeliščih. Če vas Berryshka še ni osvojila, potem jo zagotovo še niste poskusili. Dajte ji možnost in videli boste, da gre za prav posebno pregreho!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Članki iz iste kategorije: