Kaj podariti prijateljem za 18 let?

Bliža se prijateljev prehod v polnoletnost, ti pa nimaš ideje, kaj mu podariti. Ker je polnoletnost posebnega pomena v več pogledih, ti ponujamo nekaj idej, ki ti bodo pomagale pri izbiri darila.darila za 18 let

Koktajl večer

Končno je prišel čas, ko se lahko slavljenec na legalen način pozabava tudi z uživanjem alkoholnih pijač. Seveda mora v vsakem primeru paziti na zmernost. Za 18 rojstni dan mu tako lahko podariš kakšno alkoholno pijačo, koktajl set s kozarci ali koktajl shaker.

Party pivska čelada

Če bi radi bolj direktno in humoristično darilo, podari pivsko čelado. Z njo bo tvoj prijatelj dokazal svojo vzdržljivost in zabava bo prav gotovo nepozabna.

Naj vaše darilo sije

Nakit je že od nekdaj precej cenjen, in z nakupom ogrlice ali ure za 18 rojstni dan nikakor ne moreš zgrešiti. Dobro je, da vsaj malo upoštevaš modni slog, ki ga ima prijatelj oziroma prijateljica in izbereš modni dodatek, ki ga bo lahko kombiniral/a povsod.

Otrok po srcu

Kljub temu, da darilo podarjaš glede na leta odrasli osebi, bo ta po srcu vedno otrok. Tako lahko skupaj z drugimi prijatelju podarite igralno konzolo, ob kateri bo užival v prostem času. Če se želiš zabavati z njim, mu podari igro za več igralcev in mu s tem sporoči, da zabava ob igranju ni namenjena le njemu.

Darilni boni


Le kdo ne mara darilnih bonov? Ti so še posebej dobro darilo, če veš, kje prijatelj oziroma prijateljica najpogosteje nakupuje. Če si v dvomih, lahko podariš bon večjega trgovskega centra, kjer se med številnimi trgovinami zagotovo najde nekaj za vsakogar.

Bodite povezani


V svetu tehnologije je zmeraj dobro ob sebi imeti pametne naprave. Če veš, kaj si tvoj prijatelj želi, mu lahko skupaj s prijatelji uresničite željo in kupite katero izmed pametnih naprav. Ta bo poskrbela, da boste venomer povezani med seboj.

Članki iz iste kategorije: