Izberimo primerno kartušo za naš tiskalnik Canon

3, oktober 2019 admin 0

Kvaliteta tiska je odvisna od kartuš Veliko domačih in poslovnih uporabnikov se ne zaveda, da so kartuše izredno pomembne, kar se tiče kvalitete tiska. Zaradi tega je tudi dobro, da vedno kupimo primeren nadomestek, ki je visoke kvalitete. Lastnosti, ki so pomembne je tudi garancija in preverjena kompatibilnost z našo napravo. 

Zakaj je registracija domene koristna?

29, april 2019 admin 0

Izbira končnice Pri zakupu domene pomembno vlogo nosi domenska končnica. Med najpopularnejše domenske končnice sodijo končnice .com, .net, .org in .si. Med pogoste pa sodijo še končnice .biz, .mobi, .name in druge.

Spletno gostovanje in koristi zunanjega upravljanja strežnikov

12, april 2019 admin 0

Spletno gostovanje ali web hosting je vrsta storitve, ki posameznikom ali organizacijam omogoča, da njihova digitalna vsebina deluje in je tako del svetovnega interneta. Internetni gostitelji so specializirana podjetja, ki svojim odjemalcem zagotavljajo prostor na strežniku. Prostor na strežniku je pri tem lahko v zasebni lasti ali pa v najemu oziroma zakupu za določeno časovno obdobje.

Ob izgubi podatkov na vaših napravah ustrezno ukrepajte

18, marec 2019 admin 0

Na sodobne naprave pa zelo pogosto shranjujemo najrazličnejše dokumente, ki so lahko v obliki krajših ali nekoliko daljših besedil, slik, fotografij, video posnetkov in še česa. Lahko rečemo, da se na njih nahaja večji del naše zgodovine. Si predstavljate, da bi vse, kar imate shranjeno na določeni napravi, kar naenkrat brez pravega razloga izginilo. Vas zanima, kako naj bi v takem primeru potekalo pravilno reševanje podatkov? Če s tem do sedaj še niste imeli izkušenj, si pozorno preberite nekaj izjemno praktičnih in koristnih nasvetov, ki smo jih pripravili posebej za vas.

Uspešnost gradimo preko spletne strani

10, marec 2019 admin 0

Drži, veliko podjetij propade v prvih letih delovanja. Nekaj jih ne uspe poslovati zaradi takšnih in drugačnih finančnih težav. Spet druga delujejo neuspešno zaradi slabe izbire niše, v kateri delujejo ali uspešnejše konkurence. Niso redki tisti, ki na svoja ramena nalagajo prevelika bremena. S tem se obremenjujejo z vsako podrobnosti delovanja svojega podjetja. Namesto tega je bolje določene odločitve prepustiti strokovnjakom. Takšna je tudi na primer registracija domene.

Poceni kartuše za tiskalnike

6, februar 2019 admin 0

Poceni kartuše za tiskalnike naročite kar preko spleta! To je namreč najbolj pametno, če potrebujete tiskalniške kartuše. Zakaj namreč ne bi izkoristili res nizkih cen, hitre dostave in vseh ugodnosti, ki vam jih  tak nakup omogoča? Pa tudi prihranek časa nikakor ni zanemarljiv. Spletne trgovine vam nudijo skoraj vse, tudi cenovno ugodne kartuše za tiskalnike raznih proizvajalcev. Spletne trgovine in nakup kartuše Spletne trgovine s potrošnim materialom za tiskalnike oziroma za printerje, ki prodajajo tudi različne kartuše, vam zagotavljajo zelo hiter, enostaven in ugoden nakup kartuše za tiskalnik, kar se vam splača izkoristiti prav v vseh pogledih. Tako boste prihranili […]

Domene za spletne strani

10, januar 2019 Matej 0

Internetne domene se lahko kupi oziroma registrira marsikje. Marsikatero podjetje nudi tako storitev, cene pa so navadno precej ugodne. To velja vsaj za najpogostejše internetne domene s končnicami, kot je na primer .com ter tiste, ki imajo končnice nacionalnih držav. Zaradi tega je pri nakupu oziroma registraciji treba gledati na vse kaj drugega kot samo na ceno. Predvsem se je treba vprašati, ali je ponudnik, ki ga izberete dovolj zanesljiv, da mu lahko zaupate, in ali lahko pri njem naročite še kakšne druge spletne storitve.

Potrebujem popravilo računalnika!

22, november 2018 admin 0

Še tako dober računalnik se kdaj pokvari, pa naj si bo prenosnik ali pa gre za namizno napravo. Noben računalnik pač ni večen, enako pa velja za vsako komponento, ki je vgrajena v njem. Tega se zavedamo bolj ali manj vsi, vseeno pa smo slabe volje vedno, ko se to zgodi. Popravilo računalnika namreč lahko traja kar nekaj časa, ko računalnika ne moremo brezskrbno uporabljati, tako kot smo ga vajeni.

Carnet domene

Poznate carnet domene?

26, oktober 2018 admin 0

Dandanes lahko zasledimo domene, ki so specifične za posamezno državo. Te domene so odlične za poslovanje znotraj države. Temu je tako, saj je naše ime lažje prepoznavno, ker poslujemo lokalno. Po drugi strani pa uživamo tudi večje zaupanje potencialnih stranke. Tukaj bi radi omenili carnet domene, ki so specifične za hrvaško regijo in imajo končnico .hr. Poglejmo si skupaj kaj vse te domene obsegajo in kako jih lahko uporabimo za svoje poslovanje.

Popravilo računalnikov

Kdaj potrebujemo popravilo računalnikov?

12, september 2018 admin 0

Popravilo računalnikov potrebujemo, ko ne moremo uporabljati računalnika tako kot po navadi. Lahko, da se nam naprava noče prižgati ali, da se sama ugaša med delovanjem. Razlogov za to je lahko veliko. Težava s strojno opremo, programske napake in virusne okužbe nam lahko hitro onesposobijo računalnik. Ker računalnike danes potrebujemo za skoraj vse, si skupaj poglejmo kateri so najbolj znani vzroki okvar zaradi katerih ne moremo uporabljati računalnika. Kaj štejemo pod okvaro računalnika? Okvara računalnika nastane takrat, ko ne moremo več brezskrbno uporabljati sistema. Tako se nam lahko zgodi okvara na eni ali več elektronskih komponentah, ki sestavljajo celotni sistem. […]