Kako lahko tujec ustanovi podjetje pri nas?

20, marec 2019 Matej 0

Kaj vse potrebujete, če želite odpreti ali ustanoviti podjetje v Sloveniji? Kako urediti vse potrebno na najlažji način? Koliko časa traja celoten postopek in kakšne dokumente potrebujem zanj? Kako se sploh lotiti takšnega postopka in kako urediti poslovanje v skladu s slovensko zakonodajo? Prav zaradi vseh teh vprašanj je najbolje poiskati pomoč pri odpiranju podjetja. Izberite torej svetovalno podjetje, ki vam bo pomagalo pri tem, in tako odprite podjetje v Sloveniji brez težav!

Založba, ki nas razveseljuje tudi v priljubljeni spletni trgovini

3, december 2018 admin 0

Branje knjig za nekatere predstavlja pravi užitek. Ravno zaradi tega stalno posegajo po novih knjigah. Nekateri si jih najraje izposojajo kar po knjižnicah, spet drugi pa knjige raje kupijo in si doma na ta način ustvarjajo svojo knjižnico. Čeprav je vedno več knjig moč dobiti tudi v e-obliki, pa ima večina od navdušenih bralcev še vedno najraje knjigo, ki je v fizični obliki. Vsak bralec pa ima ponavadi ne samo svojo najljubšo knjigo, ampak tudi svojo najbolj priljubljeno založbo knjig, pri kateri najraje kupuje knjige. Pri nas je Založba Zala ena od najbolj poznanih in tudi priljubljenih založb, ki na […]

Darila, ki vplivajo na naše poslovanje

29, oktober 2018 admin 0

Če imamo svoje podjetje, potem se še kako dobro zavedamo, da je potrebno na vsake toliko časa izvesti kako koristno promocijo. Ta bo lahko pripomogla še k boljšemu poslovanju. To pa lahko naredimo tudi s posebnimi darili, ki jih svojim strankam oziroma kupcem ter poslovnim partnerjem podarjamo v ključnih trenutkih ali priložnostih. Prav tako pa lahko taka darila dajemo osebam, ki bi lahko to še postale.

Današnja podjetja poslujejo moderno

16, julij 2018 admin 0

Moderna podjetja poslujejo drugače, kot so poslovali včasih, na primer pred dvajsetimi leti. Pri novodobnih podjetjih, ki poslujejo v sodobnem zahodnem svetu, je oblika poslovanja povsem drugačna kot nekoč. Ni le potrebno izpolnjevati norm, kot v industrijski dobi. Ni potrebno le dosegati zastavljenih ciljev učinkovitosti, ampak predvsem uspešnosti. Najpomembnejše v sodobnem podjetniškem svetu pa je mreženje (mreženje med strankami, mreženje med poslovnimi partnerji, mreženje z dobavitelji in podobno). Del mreženja pa predstavljajo tudi poslovna darila. Z njimi obdarujemo stranke in poslovne partnerje, pa tudi dobavitelje ali strokovne sodelavce, ob različnih priložnostih.

No Image

Nagrobni spomeniki se spreminjajo

18, november 2015 admin 0

Nekoč so bili nagrobni spomeniki popolnoma drugačni, kot so danes. Največkrat so ljudi pokopali blizu doma in na grob postavili le kakšen kamen z imenom preminulega ali pa naredili lesen križ. Dan danes pa so nagrobni spomeniki popolnoma drugačni in tudi bolj premožni.

No Image

Dostava paketov- hitra in odgovorna

4, maj 2015 admin 0

Paket je namenjen pošiljanju blaga in dokumentov. To je pošiljka, ki je je evidentirana pri sprejemu in vročitvi in ima lahko označeno vrednost. Paket, ki ima označeno vrednost, mora biti praviloma zaprta pošiljka. Pošilja se v notranjem in mednarodnem prometu. Na paketu mora biti čitljivo napisan pošiljateljev naslov. Za ovojnino paketa se uporablja škatla, zaboj ali druga primerna ovojnina. Ovojnino in polnilni material lahko dobite na vseh poštah Slovenije. Naslovnikov naslov je zelo pomemben in mora biti napisan čitljivo, saj to predstavlja uspešno vročitev paketa. Cena za paket je odvisna od velikosti paketa.