Najpogostejša vprašanja moških v razmerju

7, marec 2017 admin 0

Zakaj me nenehno sprašuješ? Utrujen pride iz službe in ona najprej poizve, kako uspešen dan je imel in ali je malical. Spraševanje lahko pri moškem izzove nezaupanje. Ni mu jasno, zakaj vedno postavlja ista vprašanja, zato je bolje počakati, da se preobleče, pozabi službene skrbi in se vživi v domače okolje. Počaka naj, da sam spregovori, kaj bi želel početi.

Več kot darilo

25, november 2016 admin 0

To, kar podarimo, ima predvsem simbolično vrednost, predvsem pa božičnem času, zato na darila nikakor ne smemo gledati le v materialnem smislu, temveč gre za pozornost, za to, da z darilom družinskim članom, sorodnikom, prijateljem, znancem, sodelavcem in vsem ostalim povemo, da nam veliko pomenijo.

Darila za abrahama!

2, november 2016 admin 0

Zagotovo velja, da darilo za abrahama nikoli ne kupimo, ne da bi se pred tem posvetovali še s kom od obdarjenčevih najbližjih – je pač tako, da več glav več ve oziroma lažje najde najboljšo možno rešitev.

Darila za 30 let

31, maj 2016 admin 0

V resnici se darilo za 30 let lahko malce razlikuje od darila za 50 let, a bolj pogosto se darila za dekleta razlikujejo od tistih za moške.

Darila za moške

6, april 2016 admin 0

Potrebujete namig glede tega, kakšno darilo za moškega bi lahko bilo zadetek v polno?

No Image

Darilo za moškega

24, november 2015 admin 0

Darilo za moškega vseh generacij lahko kar hitro poiščemo v trgovinah in tudi na spletu. Zelo pomembno je, da pred nakupom poskušate ugotoviti kakšna darila ima rad, predvsem pa kaj si želi. V veliko primerih se lahko dobro znajdete, če skozi leto poslušate njegove želje, ki jih večkrat omeni in ko pride čas obdarovanja mu to tudi kupite.

No Image

Kaj podariti prijateljem za 18 let?

17, november 2015 admin 0

Bliža se prijateljev prehod v polnoletnost, ti pa nimaš ideje, kaj mu podariti. Ker je polnoletnost posebnega pomena v več pogledih, ti ponujamo nekaj idej, ki ti bodo pomagale pri izbiri darila.

No Image

Oprema, ki jo boste potrebovali za ribolov ščuke

12, avgust 2015 admin 0

Mnogi mislijo, da je ribolov enostaven šport – kupite palico, najlon in rolo, nato še samo dovolilnico in akcija se lahko prične! Ni vse skupaj ravno tako enostavno – vse skupaj je odvisno od tega, kje boste lovili, kako boste lovili in predvsem kaj boste lovili.

No Image

Zakljucnih izletov ni vec

25, julij 2015 admin 0

Ucenci osmih razredov ljubljanskih osnovnih šol imajo le še ekskurzije V Gardaland ali na piknik s starši na šolskem dvorišcu Osmošolci, ki koncujejo šolanje, ne hodijo vec na klasicne zakljucne izlete, temvec na bolj ali manj poucne izlete in ekskurzije. Vecino pripravijo šole, vcasih pa pobudo prevzamejo starši, ki želijo svoje osmošolce vendarle nagraditi z izletom, ki jim bo ostal v spominu.  

No Image

Risanke.eu, zanimiva stran o risankah

21, julij 2015 admin 0

Risanke so še vedno popularne med otroci, tako kot so vedno bile. Ker so risanke prijetne na oko in se slike hitro gibljejo, jih imajo otroci radi. Povedo jim zgodbo, pogosto pa tiho in v ozadju tudi kak nauk. Seveda je veliko še vedno tistih standardnih risank, ki so izjemno popularne, v njih pa se večinoma samo mlatijo.