Namizna družabna igra Naseljenci otoka Catan

Popularna igra Naseljenci otoka Catan v novih različicah

25, oktober 2019 admin 0

Naseljenci otoka Catan je zagotovo ena od najbolj priljubljenih igre ta hip. Že zadnjih nekaj let so jo radi igrali prav vsi, trenutno pa jo igrajo še raje, saj so na voljo nove, še bolj zanimive različice ter dodatki oziroma razširitve, s katerimi bo priljubljena igra postala še bolj napeta. Oglejte si, kaj vse je novega na priljubljenem otoku Catan in zakaj je to igra, ki se je ni možno nikoli naveličati.

Otroška čelada

Kateri proizvajalci otroških čelad so najboljši?

21, marec 2019 admin 0

Zagotovo se vam je pri nakupu otroške čelade pojavilo vprašanje, kako lahko izberete tako, ki bo povsem zagotovila varnost vašega malčka. V prvi vrsti je dobro, da posežete po vrhunskem proizvajalcu. Med najbolj priznane proizvajalce čelad za otroke sodijo Micro, Kiddimoto in Bikloon. Tovrstne čelade se ne odlikujejo samo po izjemni kakovosti, temveč tudi po lepih pisanih poslikavah.

Otroška svetila

Polepšajte prostor z otroškimi svetili

26, oktober 2018 admin 0

Stanovanje in druge prostore, v katerih se gibamo in zadržujemo, moramo opremiti tudi s primernimi svetili. Vsi prostori morajo biti primerno osvetljeni glede na namen uporabe in njegovo funkcionalnost. Nekateri prostori potrebujejo več svetlobe, kot drugi.

Družabne igre za popestritev delovnega dne

14, april 2016 admin 0

Pazite nanje in spoštujte lastnino drugih Družabne igre so čudovita zabava za celo družino, ki se lahko ob večerih druži za mizo v jedilnici ali pa v dnevni sobi na klubski mizici. Če imate teraso ali kak prostor pred hišo, ki je zavarovan pred vetrom (večina iger namreč vsebuje drobne delce v obliki kart ali drugih papirjev, ki jih veter z veseljem prenaša širom naokoli), je prekrasno igre igrati tudi tam. Ker družabne igre ponavadi niso najbolj poceni, je pametno nanje paziti.

Darila za otroke

24, november 2015 admin 0

Seveda se vsi veselimo božičnih praznikov in veselega decembra. Vedno znova pa se postavlja vprašanja, katero igračo bi si otroci najbolj želeli. No, bodimo iskreni, enako se sprašujemo tudi za odrasle. Na koncu pogosto celo sami ne vemo, kaj si želimo in ko nas kdo vpraša, mu niti ne znamo odgovoriti. 

No Image

Otroško kolo

20, november 2015 admin 0

Otroška kolesa so pomemben del opreme otroka. Glede na finance lahko kupimo novo ali rabljeno kolo.

No Image

Otroška oprema blagovne znamke Peg Perego

11, november 2015 admin 0

Blagovna znamka Peg Perego izhaja iz Italije. Leta 1949 se je mladi očka Giuseppe Pérego odločil, da bo za svojega sina oblikoval lastno prevozno sredstvo oz. otroški voziček. Izdelek mu je več kot uspel. Njegovi sosedi, ki so bili navdušeni nad njegovim izdelkom so ga prosili, če izdela voziček tudi za njih. Sčasoma so njegovi izdelki postali tako popularni, da je odprl podjetje in pričel s prodajo lastnih izdelkov. V kasnejših letih je podjetje Peg Perego razširilo svojo ponudbo še na avtosedeže, stolčke za hranjenje ter nekatero drugo otroško opremo.

No Image

Risanka Smrkci, dobri stari časi!

21, maj 2015 admin 0

Risanke Smrkci so bile popularne v naši mladosti, torej v osemdesetih, pa tudi v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Potem pa so počasi izgubljale na gledanosti s pojavljanjem novih in novih risanih serij. Na srečo so Smrkci večni in vrnili so se skozi stripe, knjige in film.