eRepublik in eSlovenija

Pred dobrim mesecem me je premamila še ena spletna igra, ki se imenuje eRepublik in v kateri si običajni prebivalec Novega sveta. Na začetku te pozdravi Plato in ti v kratkem filmčku predstavi vse možnosti, ki jih imaš kot igralec.


Svarun na eRepublikeRepublik Birthday
14.11.2009 – Day 725 of the New World
trenutni čin: Sergeant
medalje: Hard worker (delal neprekinjeno… Pred dobrim mesecem me je premamila še ena spletna igra, ki se imenuje eRepublik in v kateri si običajni prebivalec Novega sveta. Na začetku te pozdravi Plato in ti v kratkem filmčku predstavi vse možnosti, ki jih imaš kot igralec.


Svarun na eRepublikeRepublik Birthday
14.11.2009 – Day 725 of the New World
trenutni čin: Sergeant
medalje: Hard worker (delal neprekinjeno 30 dni)


Naselil sem se seveda v eSlovenijo, se zaposlil v tovarni, začel delati in pridobivati delovne izkušnje in denar. Hkrati vsak dan treniram, da sem močnejši in lahko branim svojo državo, kadar je napadena.
eRepublik in eSlovenijaPravzaprav je to igra, v kateri čisto spodobno napreduješ z le nekaj kliki na dan: work -delaš v tovarni kjer se zaposliš, train – treniraš in buy – vsak dan kupiš hrano. To je vse.
Bolj zavzeti igralci pa lahko ustanovijo svoje podjetje, politično stranko, svoj časopis ali celo kandidirajo za predsednika države. Kot pravi Plato: na koncu je vse odvisno samo od tebe. Prijavi se!
Preberi vodič za prve dni na eRepublikNOVO!
.

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2009/12/erepublik-in-eslovenija.html

Članki iz iste kategorije: