Izdaja delovnih dovoljenj le v Ljubljani

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje bo od ponedeljka, 3. 8. 2009, vse vrste delovnih dovoljenj izdajal na centralni lokaciji, to je na Dunajski 20 v Ljubljani, kjer bo tudi možnost osebne oddaje vlog.
Vloge za vse vrste delovnih dovoljenj se bodo po tem datumu lahko osebno oddale na navedeni lokaciji, poleg tega tako kot do sedaj tudi na… Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje bo od ponedeljka, 3. 8. 2009, vse vrste delovnih dovoljenj izdajal na centralni lokaciji, to je na Dunajski 20 v Ljubljani, kjer bo tudi možnost osebne oddaje vlog.
Vloge za vse vrste delovnih dovoljenj se bodo po tem datumu lahko osebno oddale na navedeni lokaciji, poleg tega tako kot do sedaj tudi na vseh organizacijskih enotah Zavoda oziroma po pošti na naslov:
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, Rožna dolina, Cesta IX/6, 1000 Ljubljana.
Postopek oddaje potrebe po delavcu (obrazec 0,48) in izdaja mnenj o obstoju domačih kandidatov ostaja še vnaprej nespremenjen, to pomeni, da se postopek prične na pristojni območni službi Zavoda.
Vse, ki karkoli zanima v zvezi z izdajo delovnih dovoljenj, lahko od ponedeljka dalje pokličejo na novo telefonsko številko Službe za zaposlovanje in delo tujcev: (01) 300 49 40. Vse podrobnejše informacije so na voljo tudi na spletni strani Zavoda: www.ess.gov.si v rubriki Iz dejavnosti – Za delodajalce in Zaposlovanje in delo tujcev.

Preberi več … http://delovnamesta.blogspot.com/2009/08/izdaja-delovnih-dovoljenj-le-v.html

Članki iz iste kategorije: