Kako najti ženske sandale prave velikosti, ki ne žulijo?

Ženske sandale

Najbolj primerni ženski sandali nogo dobro oprimejo, a nas med hojo ne žulijo. Premajhen model čevljev nas ožuli, prevelik model pa nam med hojo drsi. Dobri ženski sandali našim nogam nudijo oporo, stabilnost in absorbirajo silo med hojo. Po večurnem žuljenju nas noge ne smejo peči, boleti ali imeti otiščancev.

Popolno prileganje obliki stopala

Popolno prilegajoče ženske sandale podpirajo celo stopalo na podplatu. Prsti na sprednjem delu ne smejo biti stisnjeni ali skrčeni. Na ta način lahko pride do velikih poškodb prstov ali gležnja.

Ženske sandale

Noga med hojo ne sme opletati. Prav tako se sandali med hojo ne smejo sezuvati. Prava velikost je takšna, da imamo približno centimeter večjo obutev, kar omogoča enostavno nošenje brez bolečin ali sezuvanja med hojo.

Zakaj izbrati ženske sandale in ne natikače?

Veliko ljudi se poleti odloča med nakupom (https://infashionshop.hr/) natikačev in sandalov. Natikače je sicer lažje obuti, a so nevarnejši od sandalov. Ker ne nudijo nobene opore na nartu in imajo tanjše podplate, lahko hitro pride do nesreče.

Natikači se radi med vožnjo prepognejo, kar lahko privede do prometne nesreče. Medtem pa imajo sandali paščke, ki se elegantno prilegajo našemu gležnju in nudijo tudi dovolj opore stopalu. Imajo tudi malce debelejši podplat, ki dobro podpira našo nogo med gibanjem in mirovanjem.  Edina prednost natikačev je v tem, da jih enostavno nataknemo in snamemo ter so odlični za gibanje po plaži.

Ali so vaši čevlji preveliki ali premajhni?

Pri nakupu sandalov ali pa espadrile modela obutve, moramo paziti najbolj na velikost. Premajhne ženske sandale hitro prepoznamo, saj naša noga gleda čez rob spredaj ali zadaj.

Nadaljujte s prebiranjem celotnega članka z naslovom Kako najti ženske sandale prave velikosti, ki ne žulijo?.

Članki iz iste kategorije: