Krema za prve tanke linije in gubice

Krema proti gubicam

Če tudi pri izbiri kozmetike prisegate zlasti na naravno, potem vam je kozmetika Lux Factor zagotovo poznana. Še več; doma imate zagotovo vsaj enega od izdelkov, ki ga priznana blagovna znamka ponuja na trgu. 

Znamka Lux Factor je znana predvsem po kremi proti gubicam, serumu za rast trepalnic in mazilu za nego tetovaže.

Intenzivna pomlajevalna krema z botoks učinkom 

Kozmetika Lux Factor je številne predstavnice nežnejšega spola navdušila že pred časom. Na trg je postavila vrhunsko kremo proti gubicam. Je izjemno intenzivna pomlajevalna krema z botoks učinkom.

Krema proti gubicam

Učinki na koži so vidni že po samo dveh tednih dosledne uporabe. Krema poskrbi za vidno zmanjšane izrazne gube, zapolni globoke gube in zgladi tanke linije. Na ta način je videz kože lahko kar za 80 % mlajši.

Krema proti gubicam Lux Factor bo prav tako kožo odlično zaščitila proti škodljivimi zunanjimi vplivi. Z redno uporabo kreme bo vaša koža vedno videti zdrava in veliko let mlajša. Primerna je za vse tipe kože. Po njej posegajo tudi najzahtevnejše uporabnice.

Mazilo za nego tetovaže s patentirano formulo 

Kozmetika Lux Factor je pri mnogih vzbudila pozornost  tudi zaradi mazila za nego tetovaže. Gre za prvo profesionalno mazilo za nego tetovaže s patentirano formulo za nego in sijoč videz. Na koži ohranja izjemno čiste linije, žive barve ter enakomernost tetovaže. Učinke boste lahko videli že samo po prvem nanosu.

Sindiana Jones – moje mnenje o mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock

Mazilo za tetovažo je primerno za nego tri tedne po tetoviranju in tudi za nego starejših tetovaž. Ima visok zaščitni faktor. Kožo zato varuje pred škodljivimi sončnimi žarki, pred gubanjem in staranjem. 

Kozmetika Lux Factor vam je na voljo po dostopnejših cenah v spletni prodajalni. 

Članki iz iste kategorije: