Kuhinje Gorenje

Podjetje Gorenje, ki je svoje ime dobilo po majhni vasici blizu Velenja, v svoji ponudbi opreme za dom pokriva praktično vsa področja. Od mnogih gospodinjskih aparatov pa vse tja do kopalniške opreme – podjetje Gorenje je znano po svojih kvalitetnih izdelkih, ki niso pustili na cedilu še nikogar. Zagotovo pa so najbolj znane ravno kuhinje Gorenje,…

Podjetje Gorenje, ki je svoje ime dobilo po majhni vasici blizu Velenja, v svoji ponudbi opreme za dom pokriva praktično vsa področja. Od mnogih gospodinjskih aparatov pa vse tja do kopalniške opreme – podjetje Gorenje je znano po svojih kvalitetnih izdelkih, ki niso pustili na cedilu še nikogar. Zagotovo pa so najbolj znane ravno kuhinje Gorenje, ki jih danes najdemo v mnogih gospodinjstvih tako doma kot tudi po svetu.

Kuhinje Gorenje – z nami že skoraj 60. let

Ključna prednost, ki jo ima podjetje Gorenje pred konkurenco, je v tem, da je to podjetje na področju izdelave kuhinj prisotno že skoraj šestdeset let. A sama tradicija ne pomeni kaj preveč, če blagovna znamka ne zmore iti v korak s časom. Na srečo imajo kuhinje Gorenje dobro pokrito tudi to področje.

Več …

Preberi več … http://www.sobica.si/kuhinje/kuhinje_gorenje.html

Članki iz iste kategorije: