Kuhinje Alples

Kuhinje Alples so se javnosti prvič predstavile na 21. pohištvenem sejmu v Ljubljani v novembru 2010. Kupci so takrat lahko spoznali, kakšne so prednosti kuhinj Alples in zakaj bi se med ponudbo različnih proizvajalcev kuhinj sploh odločili zanje. Podjetje, ki je pri nas prisotno že od leta 1955, se je tako predstavilo s ponudbo kakovostnih in dob…

Kuhinje Alples so se javnosti prvič predstavile na 21. pohištvenem sejmu v Ljubljani v novembru 2010. Kupci so takrat lahko spoznali, kakšne so prednosti kuhinj Alples in zakaj bi se med ponudbo različnih proizvajalcev kuhinj sploh odločili zanje. Podjetje, ki je pri nas prisotno že od leta 1955, se je tako predstavilo s ponudbo kakovostnih in dobrih izdelkov, ki jih enostavno ne smemo spregledati.

Zakaj izbrati kuhinje Alples?

 1. Velik izbor elementov – Velik izbor kuhinjskih elementov nam nudi individualne rešitve, ki so primerne za vsako kuhinjo. Prostor nam tako ne predstavlja več nobene težave, saj lahko med pestrim izborom kuhinjskih elementov najdemo tiste, ki bodo našo kuhinjo napravili domačo ter prijetno. Kotni elementi, vitrine, elementi za vgradnjo, bela tehnika in mnogi drugi kuhinjski elementi bodo poskrbeli, da bo naša nova kuhinja edinstvena.
 2. Različne kombinacije barv in materialov – Pri kuhinjah Alples lahko izbiramo med različnimi lesnimi dekorji, barvami, stopnjami sijajnosti obdelave, ročaji in podnožji. Z igro in različnim kombiniranjem materialov ter barv lahko tako hitro in enostavno najdemo tisto kuhinjsko kombinacijo, ki bo zadovoljila vse naše zahteve.
 3. Dodatni elementi – Sodobna kuhinja že dolgo ni več zaprt in izoliran prostor. Danes je kuhinja povezana z jedilnico ter dnevno sobo. Pestra izbira dodatnih elementov, s katerimi lahko popestrimo kuhinjo ter opremo dnevne sobe, nam omogoča, da bodo vsi prostori, ki so združeni v enem, dali videz zaključene celote, prostor pa bo deloval enotno ter usklajeno.
 4. Dolgoletne izkušnje – Podjetje Alples svoje izkušnje ter znanje na področju načrtovanja, proizvodnje ter prodaje pohištva nabira že od leta 1955. Čeprav so kuhinje Alples novost na trgu, pa to še zdaleč ne pomeni, da so nekakovostne in slabe. Zaradi dolgoletnih izkušenj, ki jih nadgrajujejo nove ideje, ustvarjalnost ter zagnanost, so kuhinje Alples kuhinje, ki bi jih bil vesel vsak uporabnik.

 

V ponudbi kuhinj lahko tako najdemo tri različne linije kuhinj Alples:

 • kuhinje Natura
 • kuhinje Urbana
 • kuhinje Urbana Solo

 

Vsaka kuhinja zagotavlja unikatno rešitev za naš prostor. Kuhinja Urbana tako v kuhinjo prinese navdih svetovljanstva, kuhinja Natura odseva toplino in domačnost, kuhinja Urbana Solo pa prepleta izkušnje iz celega sveta s preprosto domačnostjo, ki ne sme manjkati v nobenem domu.

Iskane besedne zveze

 • KUHINJE ALPLES CENIK
 • alples cenik
 • alples kuhinje cenik
 • kuhinje alples
 • alples kuhinje

Preberi več … http://www.sodobnakuhinja.com/kuhinje/kuhinje-alples

Članki iz iste kategorije: