Počitnice 2009 – 10. Poletni teden zabave

Poletje je za nami in po uspešno izvedenem projektu: počitnice za otroke – Poletni teden zabave 2008, se je začelo novo šolsko leto. Za šolarje so počitnice samo še lep spomin, za DŠSS pa je to že čas, ko se začne delati načrte za prihodnje poletje. In kaj lahko pričakujemo?
Vsekakor bo glavni dogodek že 10. Poletni Teden Zabave. Tokrat bo spet v do… Poletje je za nami in po uspešno izvedenem projektu: počitnice za otroke – Poletni teden zabave 2008, se je začelo novo šolsko leto. Za šolarje so počitnice samo še lep spomin, za DŠSS pa je to že čas, ko se začne delati načrte za prihodnje poletje. In kaj lahko pričakujemo?
Vsekakor bo glavni dogodek že 10. Poletni Teden Zabave. Tokrat bo spet v domu Burja, ki je prav tako v lasti CŠOD (Center šolskih in obšolskih dejavnosti) kot dom Breženka. V njem smo naše počitnice za otroke že organizirali v letih od 2001 do 2005. Nahaja se na vrhu polotočka tik ob Formi Vivi nasproti Portoroža med Lucijo in solinami.
Znan je tudi že termin: 19.7. do 24.7. 2009
V mislih imam še nove projekte, ki pa naj zaenkrat še ostanejo skrivnost. Vsekakor vas bom o vsaki novosti pravočasno obvestil. Do takrat pa pridno hodite v šolo!

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2008/10/poitnice-2009.html

Članki iz iste kategorije: