Poletni teden zabave 2006

Začelo se je davnega leta 1999, ko je nekaj nadebudnih mladeničev in mladenk sedlo skupaj in ustanovilo lastno društvo. Prvotno ga je sicer nameravalo uporabljati za organizacijo tečajev masaž, toda masaž kar ni in ni bilo.
Zato pa se je v vmesnem času organizirala prava telovadba za otroke, ki smo jo imenovali – plesna telovadba. Hkrati pa smo… Začelo se je davnega leta 1999, ko je nekaj nadebudnih mladeničev in mladenk sedlo skupaj in ustanovilo lastno društvo. Prvotno ga je sicer nameravalo uporabljati za organizacijo tečajev masaž, toda masaž kar ni in ni bilo.
Zato pa se je v vmesnem času organizirala prava telovadba za otroke, ki smo jo imenovali – plesna telovadba. Hkrati pa smo rezervirali dom Breženko last CŠOD, da bi tam organizirali prve “Super počitnice za otroke“.
Ker iz malega raste veliko, letos organiziramo počitnice za otroke že sedmič. Vmes je z nami letovali že preko 400 otrok, v društvu pa je včlanjenih več kot 40 članov. Zopet se vračamo v dom Breženko in že nekaj let se te počitnice imenujejo Poletni teden zabave.
Vašega otroka lahko prijavite na info@dsss.org ali po telefonu 040/328-710 (Simon)

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2007/07/poletni-teden-zabave-2006.html

Članki iz iste kategorije: