Mineral lepote MSM

Ste že slišali za mineral lepote, ki vam pomaga do lepših nohtov in las?

Mineral lepote MSM

Imenuje se MSM ali methyl sulphonyl methane in ima tudi ogromno drugih pozitivnih učinkov: – lahko pomaga proti utrujenosti in stresu,
– za marsikoga je tudi dober pripomoček za več energije,
– nekateri športniki ga uporabljajo za večjo vzdržljivost,
– pomaga lahko tudi našim mišicam in sklepom,
– nekateri ga priporočajo pri vnetjih in celjenju različnih ran,
– marsikdo si z njim pomaga proti zaprtju in pri različnih prebavnih težavah,
– zadovoljni uporabniki naštevajo tudi druge učinke na zdravje in dobro počutje.

Lepota in zdravje v prahu

Methyl sulphonyl methane ali MSM se ne imenuje mineral lepote kar tako, saj zaradi svojih neverjetnih učinkov izboljša videz naših nohtov in las. Če so ti razcepljeni in krhki, vam mineral lepote MSM lahko pomaga, da bodo spet zasijali v vseh svoji lepoti.
Lepi nohti in lasje pa niso pomembni le zaradi videza, temveč so tudi pokazatelj zdravja, kar je zagotovo tisto, kar si želi vsak izmed nas. Tako ne gre le za mineral lepote, temveč tudi mineral zdravja, ki ne pomaga le našim lasem in nohtom, temveč je pomemben tudi pri tvorjenju drugih snovi v našem telesu – na primer hrustanca, zato se uporaba tega žveplovega prahu priporoča tudi po poškodbah.

MSM je super živilo

Prav zaradi tega, ker ima methyl sulphonyl methane toliko različnih pozitivnih učinkov, ga imenujemo tudi super živilo, saj že v majhni količini pomaga izboljšati naše zdravje in počutje. Sicer to snov najdemo tudi v naravi, še posebej je prisotna v algah ter sadju in zelenjavi, a jo s prehrano navadno ne zaužijemo dovolj, da bi opazili njeno delovanje.
Za večji učinek se priporoča, da se MSM jemlje skupaj z vitaminom C oziroma skupaj z živili, ki ga vsebujejo. Tako lahko 1 malo žličko tega super živila zmešate kar s pomarančnim sokom ali pa v vodo, v katero ste ga vmešali, dodate še nekaj kapljic ali polovico limone, da poskrbite za vnos vitamina C.

Za boljše počutje in več energije

Če trpite zaradi utrujenosti, ste veliko pod stresom ali nimate energije, potem velja poskusiti, kako bi vaše počutje in zdravje lahko izboljšala super živila. Eno od teh je tudi mehyl sulphonyl methane, ki vas s svojim delovanjem zagotovo ne bo razočaral!
https://www.youtube.com/watch?v=6xPYedR_U-Q

Članki iz iste kategorije: