Vedno modni jeans

Vedno modni jeans

(Photo credit: Wikipedia)

Prvo pravilo, ki ga morate upoštevati pri nakupu kavbojk je, da izberete temen jeans, če želite izgledati vitkejše. Če pa hočete doseči ravno nasproten učinek, pa morate gledati za kavbojkami, ki so »zbledele« oziroma imajo razparan videz. Temne barve telesno silhueto naredijo ožjo, medtem ko svetle barve nekoliko razširijo…

Vedno modni jeans

(Photo credit: Wikipedia)

Prvo pravilo, ki ga morate upoštevati pri nakupu kavbojk je, da izberete temen jeans, če želite izgledati vitkejše. Če pa hočete doseči ravno nasproten učinek, pa morate gledati za kavbojkami, ki so »zbledele« oziroma imajo razparan videz. Temne barve telesno silhueto naredijo ožjo, medtem ko svetle barve nekoliko razširijo.

Se vam je že zgodilo, da se vam je pop parih pranjih jeans raztegnil? Temu se izognete tako, da kupite čim manjšo številko, ki se telesu povsem prilagaja. Seveda morate paziti, da ne boste kupile premajhen jeans, saj se vam bo v tem primeru zadrga kar sama odpirala.

Kakšne kavbojke izbrati, če imate nekoliko večji trebušček? V tem primeru morate nujno izbrati kavbojke, ki imajo visok ali srednji pas, tako delujejo kot nekakšen steznik. Če boste izbrale jeans z nizkim pasom, se vam bo trebuh kar zvalil čez pas.

Kavbojke na korenček so že dlje časa modni hit. Te morajo segati čez gležnje v vsakem primeru, tudi če nosite visoke pete. Jeans se nikakor ne sme dotikati tal.
Ali izbrati kavbojke dragega cenovnega razreda ali cenene in teh več? To je vedno dilema. Dražje nam bodo sicer zdržale dlje, vendar so te cene lahko tudi do nekajkrat višje od cenenih kavbojk. Odločite se za kombinacijo obojega, le tako boste lahko ocenile, kateri jeans je boljši.

Ste se že vprašali, kakšne kavbojke so primerne za vašo postavo? Če ste drobni in majhni, ne nosite kapri hlač. Prav tako ne posegajte po jeans hlačah na zvon. Visoke dame se lahko poslužujejo skoraj vsega, izognejo naj se samo kombinaciji temne barve in korenčkastega stila. Za nekoliko zaobljene pa pridejo v poštev temnejše barve jeans. Če imate majhno zadnjico, si privoščite jeans, ki ima večje žepe. Kavbojke za nekoliko močnejše pa naj bodo ravne in malce razširjene spodaj. Seveda pa je konec koncev vaša izbira.

Vedno modni jeans

Preberi več … http://www.spletarna.si/trgovina/vedno-modni-jeans/

Članki iz iste kategorije: