Zabava na jadrnici

S prijatelji se odločite za nepozabne počitnice in se dogovorite za najem jadrnice. Poiščete podjetje, ki ponuja za vas ugoden najem jadrnice. Komaj čakate jadranje po morju, valovih. Mladina si poleg jadranja v tišini, kopanja, tudi včasih želi nekaj zabave. Sploh kadar ni dovolj vetra za adrenalinsko jadranje, kar hitro postane mladim dolgčas. V…

S prijatelji se odločite za nepozabne počitnice in se dogovorite za najem jadrnice. Poiščete podjetje, ki ponuja za vas ugoden najem jadrnice. Komaj čakate jadranje po morju, valovih. Mladina si poleg jadranja v tišini, kopanja, tudi včasih želi nekaj zabave. Sploh kadar ni dovolj vetra za adrenalinsko jadranje, kar hitro postane mladim dolgčas. V času sezone se veliko dogaja tudi na kopnem, tu so bari, klubi, v katerih se mladi radi zabavajo. Dobro je vedeti, v kateri marini pristati in kje so dobre zabave. Kar se tiče alkohola, nikjer ne piše, da alkohol na jadrnici ni dovoljen. Vsekakor pa ni dobro jadrnico upravljati pod vplivom alkohola. Saj gre tu za vašo varnost in varnost ostale posadke.

Ljubitelji jadranja niso samo mladi, ampak tudi starejši ljudje in družine. Nekateri želijo le tiho in mirno jadranje, drugi pa tudi malo popestritve. Najem jadrnice je za to starostno populacijo bolj pomembno kot za mladino. Najem jadrnice je odvisen od njihovega načina jadranja, ali bo to športno ali zgolj dopustniško.

Ljudje smo različni, zato se radi vsak po svoje zabavamo. Nekateri na jadrnici prirejajo žure, plešejo in poslušajo glasbo. Drugi pa počivajo, se relaksirajo, igrajo družabne igre, skratka se pač bolj mirno zabavajo.

Najem jadrnice je dandanes cenovno dosegljiv vsem, ki si želijo jadranja. Jadrnice so ekološko bolj napredne, saj za svoj pogon potrebujejo veter, če ne jadrate s pomočjo motorja. Jadrnice se lahko kar precej nagnejo, kar povzroči nekaj adrenalinskih občutkov, večina jih v tem uživa. Manjša hitrost, manj je nagnjena, pa je namenjena bolj mirni vožnji, bolj sproščujoči vožnji. Zelo dobro se jadrnica obnese na večjih valovih, saj jo jadra stabilizirajo in omogočijo, da ne podleže večjim valovom.

Jadranje naj poteka v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer boste združili zabavo, adrenalin in dobro družbo, z vetrom in čudovitimi otoki in zalivčki, kjer se boste kopali in sončili. Vsak dan si izberite drugo lokacijo, ali za zabavo ali za nočni počitek. Jadrnica vam bo omogočila spoznati tudi tiste najbolj skrite otočke in zalivčke.

Da se boste zabavali na jadranju ni potrebno imeti nobenega predznanja, saj boste pri najemu jadrnice dobili tudi skiperja, ki bo poskrbel za vašo varnost in udobje na jadranju. Razen, če imate sami dovolj izkušenj z jadranjem in vsa ustrezna dovoljenja, ki jih potrebujete za upravljanje jadrnice. Vsekakor pa naj bodo vaše počitnice polne zabave in veselja, hkrati pa tudi varne in udobne.

Vsi, ki ste že jadrali, si želite ali pa se vračate na jadrnice in tako preživljate svoj prosti čas na morju. Drugi, ki pa še niste jadrali, pa absolutno morate to doživeti. Verjemite, nepozabno bo.

Zabava na jadrnici

Iskalni pojmi:

  • družabne igre na jadrnici

Preberi več … http://www.spletarna.si/posel/zabava-na-jadrnici/

Članki iz iste kategorije: