Bivanje v Thermani Laško za edinstveno razvajanje

Hotel Thermana Park

Hotel Thermana Park se nahaja tik ob reki Savinji v središču Laškega, mesta v središču slovenske zdraviliške regije. Za lokacijo hotela Thermana vam pravzaprav ni treba skrbeti, saj vam na lokaciji ponuja skoraj vse, kar potrebujete. Če se boste pripeljali z avtomobilom, je na voljo brezplačno parkirišče. Tudi železniška postaja je oddaljena le streljaj, če boste v Laško prispeli iz Ljubljane z vlakom.

Možnosti nastanitve v Thermani 

V zdravilišču Thermana lahko bivate v sodobnih hotelih, in sicer v Hotelu Zdravilišče Laško in Hotelu Wellness Park Laško.

Hotel Thermana Park in reka Savinja
Hotel Thermana Park se nahaja ob reki Savinji

Bari in restavracije v Thermani 

Gastronomski užitki so v središču pozornosti zdravilišča Thermana. Tu vam bodo postregli s skrbno pripravljenimi jedmi, ki bodo zagotovo zadovoljile vaše brbončice. Thermana se trudi zagotoviti posebno gastronomijo za dogodke, vključno s porokami, poslovnimi srečanji, srečanji in drugimi. 

Sprehod po hotelu Thermana Park Laško

Zaradi njihovega izjemnega in predanega dela je Thermana prejela celo različne kulinarične medalje iz različnih delov Evrope. Skrbno pripravljene jedi si lahko privoščite v hotelskih restavracijah, vključno z restavracijami Wellness Park Laško, Okrepčevalnica Pri mostu in Zdravilišče Laško.

Storitve in vsebine v Thermana 

Zdravilišče Thermana Laško (več informacij na spletni strani Thermana) ponuja sodobno opremljene prostore in kongresne dvorane za različne vrste srečanj, poslovnih srečanj, kongresov, konferenc, predavanj, seminarjev in drugih družabnih dogodkov. 

Na termalni vodi Thermana temeljijo tudi različna zdravljenja in zdravstveni wellness programi. Zdravstveni programi obsegajo osnovne terapije, preventivne terapije, medicinsko rehabilitacijo in posebne klinične terapije. 

Hotel Thermana se nahaja v središču Laškega, kjer lahko pričakujete še druge vsebine in storitve:

  • Eleganten hotel, ki se ponaša z značilnostmi, primernimi za Instagram
  • Brezplačen brezžični internet, ki je hiter in na voljo po vsem hotelu.
  • več termalnih bazenov in kopališč na območju
  • Različne možnosti za savno 
  • Fitnes center na lokaciji
  • Vodni žleb za otroke 
  • Vodnjak s termalno vodo
  • Zdravniki in wellness center za rehabilitacijo na lokaciji 
  • Širok izbor masaž in spa 

Hotel Thermana Park ponuja vse, kar potrebujete med bivanjem v priznanem slovenskem zdravilišču.

Kaj lahko pričakujete med prijavo

Ko vstopite v stavbo, vas bo zagotovo navdušilo stopnišče, ki vas pozdravi v stavbi. To impresivno stopnišče je pravzaprav priljubljena lokacija na tem območju za poročno fotografiranje.

Članki iz iste kategorije: