Cev za zalivanje je nepogrešljiva na vsakem dvorišču

Cev za zalivanje se v vročih poletnih jutrih ali večerih redno uporablja, saj se jo ljudje v sušnih dnevih poslužujete zato, da zalivate svoje vrtnine in zelenice. S pomočjo posebnih nastavkov na koncu cevi imate možnost zalivanja z raznimi pršilkami ali curki. V kolikor vam za zalivanje primanjkuje časa, si lahko omislite namakalne naprave ali naprave za namakanje, ki samodejno sprožijo in ustavljajo namakanje vrta.

Cev za zalivanje pospravite na nosilce

Pri nakupu novih cevi lahko izbirate med različnimi nosilci, na katere cev za zalivanje po uporabi pospravite. Nekatere cevi je možno kupiti v kompletu skupaj z nosilci. Cevne nosilce lahko namestite na steno. Po vsaki uporabi se cev nanje navije, tako da je pospravljena ter zaščitena pred morebitnimi močnimi sončnimi žarki in poškodbami, kot so razni rezi in udarnine, ki cev predrejo.

Zelo praktična so koluta s koleščki, na katere se cev za zalivanje navija in odvija. Koluta so izredno lahka in se zlahka prestavljajo iz enega konca vrta na drug konec. S pomočjo ročice cev enostavno navijete in jo zlahka pospravite, saj s pomočjo koles nosilec enostavno odpeljete na varno mesto. 

Članki iz iste kategorije: