Gumi tepihi Gledring za Ford C-Max

Čiščenje vozila je od nekdaj opravilo, ki marsikateremu šoferju ne ustreza. Nič čudnega torej, da so avto pralnice tako dobro obiskane. Da se tekstilna podloga v vozilu ne bi prehitro umazala in da bi bilo čiščenje bolj preprosto, saj z nogami v avtomobil prinesemo marsikaj, so že dolgo nazaj razvili sistem gumijastih preprog. Gumi preproge za avto so narejene po meri vozila in to kateregakoli. Tudi Ford C-Max, ki je večje vozilo, potrebuje svoje gumi tepihe in verjetno se nikomur ne ljubi ukvarjati s tem, da bi kose gume rezal po meri in vstavljal v avto.

 

Kakovostni in praktični gumi tepihi

Nizka cena tipskih gumi tepihov je namreč tako privlačna, da se praktično vsak šofer takoj odloči, da si bo omislil tepihe za točno svoj model vozila. Potrebno jih je le še namestiti v avto, pritrditi s posebnimi pritrdilnimi čepi, da se ne bi premikale med vožnjo in že se lahko odpeljete.

Gumi preproge podjetja Gledring so narejene iz ekoloških materialov in imajo garancijo na kakovost. Nič čudnega torej, da so uporabniki z njimi tako zadovoljni.

Članki iz iste kategorije: