Korito za prtljažni prostor vozila

Gumijaste preproge za avto  

Pri nakupu avta prodajalec običajno že kar sam v avto namesti tekstilne ali gumi avto preproge. Slednje so zlasti primerne za uporabnike, ki v vozilo pogosto vnašajo večje količine umazanije, na primer pesek, blato. Gumijaste avtomobilske preproge se namreč lahko veliko hitreje pa tudi lažje očistijo, sploh v primeru trdovratnih umazanij. 

Pri izbiri gumijaste preproge za avto morate paziti zlasti na to, da so zasnovane tako, da vodo zadržijo na enem mestu, zato posegajte po kockastem oziroma kvadratnem dizajnu ter preprogah z dvignjenim robom. 

Preproge z najboljšim dizajnom 

Na trgu je veliko dobre ponudbe v povezavi s preprogami za vaša vozila. Na voljo so vam tekstilne in gumijaste preproge. Če v vozilu pogosto prevažate nekoliko bolj umazane predmete, so preproge iz gume vsekakor veliko bolj dobrodošle. 

Dobra ponudba gumijastih in tekstilnih preprog vam je na voljo tudi v spletnih prodajalnah. Tudi na tem prodajnem mestu boste lahko izbirali med najboljšim dizajnom in najlepšimi vzorci. Na spletu preverite čim več prodajaln s tovrstnimi izdelki, kot je, na primer, prodajalna withcar.si. 

Čiščenje preproge 

Kakovostne gumi avto preproge se vzdržujejo in čistijo na hiter in preprost način. Odlična izbira je, na primer, čiščenje z visokotlačnim čistilcem. 

S čistilcem na visoki tlak boste lahko s preprog odstranili tudi najbolj trdovratne madeže in izdelku povrnili prvotni lesk. 

Cena preprog 

Pri brskanju najrazličnejših ponudb za gumi avtomobilske preproge vam bo kaj hitro postalo jasno, da se cene med seboj lahko kar močno razlikujejo. Odsvetujemo vam nakup prepoceni preproge, s katero slej ko prej ne boste zadovoljni, če ne zaradi drugega pa zaradi neprijetnega vonja, ki bo posledica nekakovostnih materialov, iz katerih so takšne preproge izdelane. 

Članki iz iste kategorije: