Kartuše kupujem na anni.si

Čeprav poslujem večinoma elektronsko, še vedno veliko tiskam. Na papirju lažje berem kot na ekranu, zato mi tak način bolj ustreza. Zato so kartuše nekaj, kar pogosto kupujem. Seveda jih ne kupim nikjer drugje kot na spletu, saj sem ugotovila, da je tako najceneje. Samo enkrat sem naredila napako, da sem kupila kartušo v papirnici. Na blagajni me je skoraj kap! Ker sem takrat morala nujno nekaj sprintati, sem kartušo vseeno kupila. Vendar je bilo to prvič in zadnjič. Od takrat naprej jih kupujem kar na zalogo, da se mi kaj takšnega ne pripeti več.

Če me je v papirnici pri nakupu kartuše zmotila predvsem visoka cena, pa me je pri nekaterih spletnih nakupih zmotilo vse kaj drugega.

Kartuše sem kupila že v veliko različnih spletnih trgovinah in marsikje nisem bila popolnoma zadovoljna. Potem pa sem želela kupiti nov zunanji disk in zavila na anni.si, kjer vedno kupujem računalniško opremo. Čisto nehote sem ugotovila, da prodajajo tudi kartuše. Ker imam z njimi zelo pozitivne izkušnje, sem vedela, da bom z nakupovalno izkušnjo več kot zadovoljna. Tako je tudi bilo.

Članki iz iste kategorije: