Klorela pospeši razstrupljevanje in razmaščevanje telesa

 

Ste prenapihnjeni? Imate občutek, da vse kar pojeste, ostane v vašem telesu? Ste pridobili težo in celulit? Se težje koncentrirate in izgubljate fokus? Imate oslabljen imunski sistem in ste nenehno prehlajeni? Ste pridobili novo alergijo? Ste slabokrvni? Imate mastno kožo in lase, a obenem krhke in lomljive nohte? Vse to se da odpraviti s prehranskim dopolnilom klorela iz zelenih alg.

Klorela pospešuje krvno obtok, izboljšuje delovanje jeter, srca in ledvic. Pripomore tudi k produkciji rdečih krvničk in višji stopnji kisika v telesu. Upočasnjuje učinke stresorjev na naše telo, saj stimulira tkivo in preprečuje nastanek mastne kože, aken, celulita ali maščobnih oblog.

Uporablja se tudi kot stimulans proti utrujenosti, infekcijam, bolečinam v sklepih, srčno žilnim boleznim, debelosti, glavobolu, alergijam, povišanem tlaku in holesterolu in podobno. Je vsestranska, učinkovita in poceni rešitev za vse vaše tegobe.

Slabo počutje, pa je vse večkrat povezano tudi s stresom. Stres se pojavlja zaradi dnevne preobremenitve v šoli, na delovnem mestu ali zaradi čustvenih težav, denimo ob razhodu s partnerjem in podobno. Da bi stres zmanjšali, lahko vplivamo tudi sami in sicer z uživanjem zdrave prehrane, visoko dnevno aktivnostjo in pogovorom s strokovnjakom. Če se vam zdi, da trpite za lahko obliko depresije, je čas, da naredite tako imenovan “depresija test“. Dokler so težave manjše, jih je tudi veliko lažje mogoče rešiti, kasneje pa je proces bolj mučen in dolgotrajen.

Članki iz iste kategorije: