Letos so moderne pisane zapestnice

Jaz jih imam cel kup. Tiste cenejše, se mi valjajo po predalih. Druge so varno pospravljene v posebni škatlici. Zapestnice različnih vrednosti in oblik so moja strast. Imam jih nešteto. Kupujem jih, ko sem slabe volje. Za vsako novo obleko kupim tudi zapestnico, ki paše zraven. Rada imam barvite ali take z živahnimi vzorci. Zapestnice pritegnejo oko modnih poznavalcev. Pritegnejo pa tudi pogled na tvojo roko. Zato poskrbim, da so moje roke vedno urejene. Negovani so tudi moji nohti. Običajno prilagajam barvo nohtov in zapestnice. Lahko je kontrast ali pa ujemajoč odtenek.

Čudovit in vedno moden nakit

Zapestnice so vedno moderne. V vsakem zgodovinskem obdobju so si ženske krasile svoja zapestja z njimi. Nosijo jih tudi moški. Trendi se seveda spreminjajo. Zapestnice postajajo ali minimalistične ali pa resnično vpadljive. Za vsako žensko ali dekle se najde kakšna, ki ji ustreza. Izbrati je potrebno z občutkom.

Praktičnost modnih kosov

Modni kosi so običajno zasnovani tako, da uporabnice lahko tudi ovirajo. Ovirajo jih lahko pri kakšnem specifičnem delu ali pa le pri na primer pomivanju posode. Zato je vredno premisliti, kaj imamo v načrtu za dnevne opravke. Potem pa se odločimo, kakšen nakit si nadenemo. Zapestnice nas običajno manj ovirajo kot prstani ali težke verižice. Če imamo v mislih kakšno športno aktivnost, izberemo manjše zapestnice. Za svečane prireditve pa si lahko privoščimo večji in bolj ekstravaganten kos nakita. Jaz nosim zapestnice tudi doma. Dajo mi občutek elegantnosti in urejenosti. Počutim se boljše in lepše. Za domače opravke seveda izberem manjše kose nakita, ki me čisto nič ne ovirajo pri delu.

Ali si lahko privoščim ekstravaganco?

Zapestnice so tisti modni kos, s katerim si lahko drznem. Drzna, divja ali pa le malo izstopajoča sem lahko z njimi. Zato si seveda privoščim tudi kakšen drzen kos. Običajno ga vsi opazijo in prejmem tudi kakšno pohvalo. Včasih pa komu tudi ni všeč, ti pa pač kritiko zadržijo zase.

Ekstravagantne zapestnice so z različnimi mehanizmi zapenjanja. Lahko si jih enostavno nataknemo ali pa zavežemo. Lahko si jih zapnemo ali zavijemo. Možnosti so neštete. Izbereš pa tisto, ki ti najbolj ustreza v danem trenutki.

Članki iz iste kategorije: