Kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro?

Kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro?Kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro? To je sedaj vprašanje…

Glede na to, da je vlaganje v zlato in srebro postalo dobesedno neka modna muha sodobnega časa, je tudi vse več posameznikov, katere zanima kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro. Na Slovenskem trgu obstajajo različni ponudniki, preko katerih je mogoče naročiti zlate palice ali ka…

Kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro?Kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro? To je sedaj vprašanje…

Glede na to, da je vlaganje v zlato in srebro postalo dobesedno neka modna muha sodobnega časa, je tudi vse več posameznikov, katere zanima kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro. Na Slovenskem trgu obstajajo različni ponudniki, preko katerih je mogoče naročiti zlate palice ali kaj podobnega. Za odkup zlatnine (zlatega nakita, brošk, ipd.) so navadno zadolžene poslovalnice, katere nudijo odkup zlata ali srebra, moč pa jih je najti v vsakem večjem mestu. Sam nakup zlata pa je možen pri slovenski banki ( Abanki) ter pri podjetju Moro.

Pri nakupu zlata je dobro, da ima kovnica, katera proizvaja zlato, standard oziroma potrdilo »Good Delivery«, katero vam omogoča, da palico kasneje tudi vnovčite brez kakršnih koli dodatnih provizij. Pri sami prodaji se utegne zgoditi le, da dobite pribitke na gram, saj je potrebno palice taliti. Sicer pa vam, po nekaterih podatkih sodeč, podjetje Moro nudi priznano zlato z omenjenim certifikatom, katero je proizvedeno v kovnicah v Nemčiji, Švici, Belgiji, ZDA in od drugod.

Odkup zlata ali srebra pa ni mogoč samo v zato namenjenih poslovalnicah, ampak vam to storitev nudijo tudi različne zlatarne. Nikar ne dvomite v to ali vložiti denar v zlato in srebro ali ne. Prepričani smo, da se vam bo, dolgoročno gledano, storitev slej kot prej obrestovala!

Prepričani smo, da vas ima večina doma najrazličnejši zlat nakit, katerega ne uporablja in bi ga z veseljem prodali, a ne vedo kako. Poslovalnice, ki nudijo odkup zlata so torej rešitev za vas. Glede na to, da smo vam stvari malce pojasnili, menimo, da vprašanje kje v Sloveniji kupiti zlato in srebro, ne bi smelo biti več dilema.

Preberi več … http://perun.kwa.si/kar-tako/kje-sloveniji-kupiti-zlato-srebro/

Članki iz iste kategorije: