Oblazinjeno pohištvo, ki očara

Naša kotna sedežna garnitura je bila kupljena na volino.si. To sem nedavno tega objavila na Facebooku, Twitterju in na vseh drugih socialnih kanalih. Zakaj? Zato, ker me je prav vsak gost, ki je prišel na obisk vprašal, kje smo jo kupili. Ko pa sem enkrat fotknila našega novega psička v dnevni sobi in to objavila na Instagramu, sem seveda dobila veliko lajkov in komentarjev. To je bilo pričakovano. Malo manj pričakovano pa je bilo, da je bilo komentarjev, ki so bili razneženi nad malo kepico, približno enako, kot tistih, ki so spraševali, kje smo kupili sedežno, ki je bila na fotki v ozadju. Torej niso lajkali le našega malega Pikija, ampak tudi naš super kavč. Neverjetno? Niti ne, ker smo tudi mi v našo sedežno enostavno zaljubljeni!

Ne le lepa na pogled

Kotna sedežna garnitura, ki smo jo kupili – volino.si, je čudovita na pogled. Na fotkah je zato glavna zvezda, prav tako pa očara vsakega, ki pride na obisk. A najboljše od vsega je, da ni le lepa, ampak tudi prav hudičevo udobna. Namesto da bi likala pred televizijo, kot sem to počela včasih, se hitro zvalim na kavč. Vedno znova me premami s svojim udobjem. Stranski učinek je, da verjetno po svetu hodimo malo manj zlikani. A hkrati tudi veliko bolj spočiti, saj včasih na našem kavču tudi malo zadremamo. Ko je pa tako zelo udoben!

Dovolj velika za vso družino

Zelo fino je, da je naša kotna sedežna garnitura, tako velika, kot je. Na njej se lahko vsi brez problema zleknemo in uživamo, ne da bi pri tem motili drug drugega. Zato sedaj še raje preživljamo čas skupaj kot družina. Pri tem ne gre le za gledanje televizije, saj se med ležanjem na kavču tudi veliko pogovarjamo, smejemo in žgečkamo. Naša kotna sedežna garnitura zaenkrat vse to dobro prenaša, pa tudi kakšno skakanje otrok po njej, ko mame ni doma, se ji prav nič ne pozna. Sploh pa je super, da se prevleka res enostavno čisti in tako z njo nimamo kakšnega posebnega dela. Razen seveda, da kdaj pa kdaj objavimo kakšno njeno fotko na internetu. Glede na to, kako zelo je popularna, bo imela kmalu na Facebooku kar svoj profil!

Članki iz iste kategorije: