Regali za dnevno sobo – klasični ali narejeni po zadnjih modnih smernicah

Regali za dnevno sobo, klasični ali trendovski

Pri opremljanju prostorov, kot je dnevna soba, ste verjetno še zahtevnejši ter preudarnejši kot sicer. Gre namreč za prostor, kjer se s svojimi sorodniki in prijatelji pogosto nahajate ter se zato želite v njem kar se da dobro počutiti. V veliki meri pa na to vpliva tudi izbrano pohištvo in drugi elementi, kot so regali. 

Regali za dnevno sobo, ki jih lahko izbirate v salonih s pohištvom, so lahko popolnoma klasični, po drugi strani pa nekateri proizvajalci ponujajo še dnevne regale, ki so narejeni po zadnjih modnih smernicah.

Funkcionalni in narejeni iz kakovostnih materialov 

Regali za dnevno sobo, klasični ali trendovski, morajo zadoščati vsaj dvema pogojema, da boste z njimi popolnoma zadovoljni. V prvi vrsti morajo biti dovolj funkcionalni oziroma uporabni, po drugi strani pa narejeni iz materialov, ki so kakovostni. 

Regali za dnevno sobo d nekdaj predstavljajo središče dogajanja v vaši dnevni sobi
Regal za dnevno sobo SIGMA 2

Vsekakor je pomemben tudi sam izgled dnevnega regala. Na izgled vsekakor v veliki meri vplivajo sami materiali. Kombinacija lesa in stekla je vsekakor zelo priljubljena, kar lahko opazite v večini dnevnih sob, ne glede, ali so opremljene popolnoma klasično ali moderneje. 

Ponudbo regalov preverite na spletu 

Preden se odpravite v salone s pohištvom in pregledate različne vrste regalov, pa je najbolje, da se odpravite poizvedovat tudi v spletne prodajalne s pohištvom, kjer boste lahko v miru in ob kateri koli uri pregledali ponudbo. Šele nato se odpravite v fizične prodajalne, kjer boste že približno vedeli, kateri regali za dnevno sobo bi prišli v poštev za vaš prostor. 

Ugodni in kakovostni regali za dnevno sobo
Regal za dnevno sobo ROBI

Pri izbiri regala za dnevno naj vam pomagajo strokovno podkovani prodajalci, ki jim lahko zaupate, kako sicer izgleda vaš dnevni prostor in za kaj vse bi regal radi uporabili. V številnih salonih vam ponujajo regale po akcijskih cenah, ki so morda odlična izbira za vas. Ne pozabite preveriti niti takšne ponudbe, čeprav naj bo za vas v prvi vrsti pomembno, kdo je proizvajalec in iz kakšnega materiala so regali za dnevno sobo narejeni. 

Med številnimi spletnimi prodajalnami se ne pozabite ustaviti še v prodajalni volino.si, kjer je prav tako veliko ponudbe z dnevnimi regali ter seveda še drugimi kosi pohištva za vaš dom. Na istem mestu vas čaka še izjemno bogata ponudba svetil. 

Sedežna garnitura – velikost, oblika, materiali in še kaj 

Sedežna garnitura, ki je postavljena navadno v vaš dnevni prostor, je morda že zastarela ali pa je glede na število družinskih članov postala premajhna. Morda pa se za nakup takšnega pohištva šele odločate.

Video: TOP 10 raztegljivih sedežnih garnitur

Ne glede na to, v kakšni situaciji ste, je pomembno, da že pred nakupom nove sedežne veste, kakšna naj bo njena velikost, oblika, iz kakšnih materialov naj bo narejena. To so najpomembnejši podatki, ne nazadnje pa je vsekakor zelo pomemben še njen zunanji videz. 

Izbira sedežne glede na velikost prostora 

Nekateri med vami želite, da je sedežna garnitura čim večja, vendar si je ne morete privoščiti, ker je vaš dnevni prostor premajhen. Najpomembneje je namreč, da sedežno izbirate glede na velikost prostora. Če je prostor v dnevni zadosti velik, potem s tem ne boste imeli večjih težav. 

Čeprav je vaša dnevna zelo majhna, pa vam proizvajalci ponujajo sedežne, ki so zelo funkcionalne in čeprav so majhne, jih lahko zelo dobro koristite. V mislih imamo sedežne z ležiščem, ki so zlasti priljubljene pri ljudeh, ki imajo na splošno majhne domove. 

Sedežna ali kavč 

Ljudje zaradi majhne dnevne pogosto raje kot po sedežni posežejo po kavču. V prodajalnah s pohištvom pa so vam na voljo tako številne vrste sedežnih kot tudi kavčev. Če vaša družina šteje malo članov, je kavč zagotovo popolnoma primeren za vas. 

Dobra izbira sedežnih, kavčev in drugih podobnih kosov opreme za dnevne se nahaja tudi v spletnih prodajalnah s pohištvom, kot je, na primer, prodajalna volino.si. V njej vas čaka sedežna garnitura v številnih oblikah, velikostih, narejena iz kakovostnih materialov. Enako velja za kavče. 

Poskrbite za še večjo mero udobja 

V zadnjem času se na prodajnih mestih s pohištvom pojavljajo sedežne in tudi drugi kosi pohištva, ki so zasnovani zelo moderno. Proizvajalci pa se pri izdelavi pohištva niso ozirali le na izgled, temveč tudi na materiale, ki ponujajo vrhunsko udobje. 

Izbrana sedežna garnitura torej v veliki meri vpliva na počutje v vašem domu. Če imate dovolj prostora, vam priporočamo, da si za svoj dom izberete takšno, na kateri boste lahko celo prenočili.

Članki iz iste kategorije: