Spalnice naj ne bi smele imeti sevanja

Kot najprej so vam na voljo spalnice iz različnih vrst lesa, barv in dimenzij.spalnicePoleg tega lahko izbirate tudi, kaj vse naj vsebuje spalnično pohištvo. Pod spalnice po navadi spada postelja, omara, nočne omarice in ponekod tudi regal oziroma predalnik. Vse po vaših željah. Vrata na vaši omari so lahko navadna ali pa drsna vrata, ki so vedno bolj moderna. Pri drsnih vratih pa lahko odločite tudi za mehko zapiranje in lučke. Če pa si želite, da bi bila vaša spalnica unikatna ali pa vam nobena od ponujenih dimenzij ne odgovarja v vašem spalnem prostoru, pa se lahko odločite tudi za spalnice po meri.

Vse je odvisno od tega kaj si vi želite, kaj pričakujete in seveda kaj vam odgovarja v vašem prostoru v kjer spite. Ne pozabite, da je ta prostor zelo pomemben in se vam bo sam trud za urejanje in pravilno izbiro dolgoročno zelo obrestoval.

Prav tako kot spalnica, pa je pomemben tudi dnevni prostor. Sledite povezavi in si preberite kako kotne sedežne garniture lahko spremenijo naše dnevne navade.

Članki iz iste kategorije: