Najlepši nasmeh z zobnimi luskami

Nasmeh je tista značilnost pri ljudeh, ki lahko očara druge. Z nasmehom namreč sporočamo drugim, da smo odprti, srečni in dostopni ljudje. Nasmeh polepša in pomladi človeka. Za lepši nasmeh pa je pomembno, da imamo zdrave in lepe zobe. Ni le belina zob pomembna, ampak tudi oblika. V zadnjem času je postalo zelo razširjeno beljenje zob.

Beljenje zob opravljajo tako v zobozdravstvenih ordinacijah, kot tudi v kozmetičnih salonih. A skoraj vsako beljenje zob pušča posledice v obliki obrabljene in občutljive sklenine. Zato se vedno več ljudi odloča svoj nasmeh popraviti z zobnimi luskami. Zobne luske so tanke porcelanaste prevleke za zobe. Popravijo belino zob, z njimi pa lahko tudi poravnamo zobe.

Izberite kvalitetno storitev

Za zobne luske so se včasih večinoma odločali bogati in slavni. A danes so zobne luske cenovno dostopne tudi vsem ostalim. Običajno se odločimo za poseg le na sprednjih zobeh, ki najbolj izstopajo pri nasmehu. Gre za tanke, a trdne prevleke za zobe. Porcelanaste zobne prevleke niso opazne, ampak izjemno popravijo belino in videz zob.

Gre za neboleč in neinvaziven poseg z zelo dolgim rokom trajanja. Zobozdravniki zagotavljajo tudi 20-letno uporabo. Običajno je potrebnih nekaj nebolečih obiskov pri zobozdravniku za tretma z zobnimi luskami. Zobne luske tako popravijo videz zob, le v nekaj posegih. Popravijo strukturo in barvo zob, ter so neškodljive zdravju.

PREJ:

POTEM:

Zanje se odloča vedno več ljudi

S prelepim nasmehom se lahko pohvalijo uspešni in znani ljudje. Večinoma si za tak nasmeh pomagajo pri usposobljenemu zobozdravniku. Za zobne luske se resnično lahko odloči vsak, ki je nezadovoljen z videzom svojih zob. Dober zobozdravnik pa bo prepoznal vaše specifike in vam pomagal k lepšemu nasmehu, ki se bo podal obrazu. Dobro opravljena storitev nudi stranki prav posebno zadovoljstvo z novim nasmehom. Zobne luske ne smejo povzročati uporabniku nobenih težav in nevšečnosti.

 

Tudi sama razmišljam za ta korak, predvsem zaradi obarvanosti zob. A bom gotovo pred odločitvijo zbrala kar nekaj informacij, posvetovala pa se bom tudi s strokovnjaki. Ker pa so informacije iz prve roke vedno dobrodošle, bi bilo dobro tudi poznati koga, ki se je že odločil za ta poseg.

Članki iz iste kategorije: