Robinzonske počitnice

DŠSS je v sodelovanju s Pokljuškim rodom Gorje uspešno zaključil prve Robinzonske počitnice. 30 otrok je uživalo v naravnem okolju v dolini reke Radovne brez mobitelov, game boyev, fliperjev in podobnih igračk nove dobe.
Namesto tega so otroci raje pekli hrenovke ob tabornem ognju, nabirali zelišča za čaj, se kopali v jezeru, izdelovali bivak, pr… DŠSS je v sodelovanju s Pokljuškim rodom Gorje uspešno zaključil prve Robinzonske počitnice. 30 otrok je uživalo v naravnem okolju v dolini reke Radovne brez mobitelov, game boyev, fliperjev in podobnih igračk nove dobe.
Namesto tega so otroci raje pekli hrenovke ob tabornem ognju, nabirali zelišča za čaj, se kopali v jezeru, izdelovali bivak, prespali zunaj v hotelu “štirje storži”, streljali z lokom in še marsikaj.
Zadnji večer smo otroke odpeljali že v trdi temi v gozd. Tam smo jim postregli s sadno kupo in vsem razdelili “certifikate o opravljenih Robinzonskih počitnicah”.
Več o tem si lahko preberete na spletnih straneh Društva športnih sodelavcev in svetovalcev Slovenije – DŠSS, kjer boste našli tudi obilico slik.

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2007/07/robinzonske-poitnice.html

Članki iz iste kategorije: