Univerzalni in tipski strešni nosilci

 Vrste nosilcev za streho avta 

Na trgu so vam na voljo tipski in univerzalni strešni nosilci. Obe vrsti se ponašata z določenimi prednostmi. Tipska vrsta nosilcev vam omogoča preprosto pritrjevanje, in sicer s samo eno fiksacijsko točko za podporo. Dodatno fiksiranje tako ni potrebno. Praviloma se takšna vrsta strešnega nosilca ponaša z aerodinamičnim dizajnom. Ima zaščitni sistem proti kraji in je izdelan iz materialov, ki so odlično odporni na korozijo. Na voljo so vam strešni nosilci iz jekla ali aluminija. Izbira je odvisna zlasti od tipa vozila oziroma avtomobila. 

Tudi univerzalni strešni nosilci so za pritrjevanje izjemno enostavni in varni. Praviloma se ponašajo s športno in elegantno obliko. Imajo zaščitni sistem prosti kraji in nanje lahko nalagate tudi nekoliko težja bremena. So kakovostni, vzdržljivi in ne nazadnje izjemno varni. 

Proizvajalci strešnih nosilcev za avto

Če smo vam v tem hipu podali odlično rešitev za letošnji dopust, boste morali najprej dobro razmisliti o mestu nakupa nosilcev.  Ti so vam na voljo na ogled tudi na spletu. Omenili smo vam eno od najboljših prodajnih mest. To je trgovina Withcar. V njej boste poleg strešnih nosilcev za avto lahko nakupovali še številne druge zelo koristne izdelke za svoje vozilo. Na istem mestu vam je na primer na voljo vrhunski strešni kovček, ki se natanko prilega vašemu avtu. 

Prodajalna Withcar je med kupci priljubljena tudi zato, ker jim ponuja same vrhunske izdelke svetovno uveljavljenih proizvajalcev, cene pa so povsem dostopne za vsakogar med vami. 

Članki iz iste kategorije: