Kvalitetna izdelava spletne strani se primerno plača

Prijatelj mi je zadnjič na naključnem srečanju potarnal, da s podjetjem, s katerim sodeluje pri izdelavi spletne trgovine ni zadovoljen. Pri svojem delu so precej neodzivni in neodgovorni. Postavili pa so mu dokaj visoko ceno. Sedaj sploh ni prepričan, da bodo uspeli spletno trgovino končati v zadanem roku. Svetovala sem mu, naj čimprej prekine sodelovanje s tem podjetjem in poišče novo, bolj zanesljivo podjetje. V realnosti se velikokrat pokaže, da sama izdelava spletne trgovine sploh ni tako zahtevna, kot je kasneje vzdrževanje in druge operativne aktivnosti, morda še najbolj pomembno pa je na koncu spletno gostovanje.

Ker sva imela pri sebi ravno prenosni računalnik, sem mu rekla naj poišče na internetu: izdelava spletne trgovine cena in izdelava spletnih strani cena. Skušala sem mu pomagati, pri izbiri novega ponudnika.

Podjetje z veliko referencami

Na iskalni pojem izdelava spletne trgovine cena sva dobila več deset podjetij, ki se ukvarjajo s tem poslom. Rekla sem mu, naj izloči najcenejše, ker nočem imeti opravka z amaterji. Poleg najcenejših pa je izločil še tista na novo ustanovljena podjetja brez referenc. Mislim, da je ravno pri spletnih trgovinah izredno pomembno delo v preteklosti oziroma dobre reference.

Na podlagi izkušenj tudi sama menim, da je delo lažje z nekom izkušenim, kot z nekom, ki se šele uči. Že v samem spletnem izboru se nama je zdela spletna stran nekega podjetja izjemno privlačna in s kakovostnimi informacijami. Dogovoril se je za sestanek z njimi, a še prej je moral odpovedati sodelovanje s prejšnjim podjetjem.

Drugačen pristop

Strokovnjaki v novem podjetju so imeli povsem drugačen pristop kot v prvotno izbranem podjetju. Niso mu ovinkarili in prodajali megle, povedali so, da je za kvalitetno storitev pač potrebno tudi več plačati. A prijatelj ni želel več imeti problemov in zamud zaradi spletne trgovine. Na sestanku so se vse dogovorili, razen za določitev cene izdelave spletne trgovine. Potrebno je bilo sestaviti časovni plan in popis aktivnosti ter na podlagi tega določiti ceno.

Prijatelj je že naslednji dan prejel mail z zanimivim naslovom: izdelava spletne trgovine cena. Ponujena cena je bila korektna, zato je ponudbo sprejel in dogovorili so se za posel.

Preberite še članek, ki pove kako greste lahko brezskrbno na pot, če je z vami dobra navigacija za avto.

Članki iz iste kategorije: