Zakaj so otroški vozički tako dragi?

Če ste se zadnje čase oglasili v kaki otroški trgovini, so vam morda paddle v oči cene otroških vozičkov. So le te upravičene?

Cene otroških vozičkov imajo kar velik razpon. Ni pa vedno cena indikator kvalitete in obratno. Imate na voljo vozičke po zmerni ceni, ki brez problema prekašajo dražje različice. Pomembno je, da izbiri posvetimo potreben ča…

Če ste se zadnje čase oglasili v kaki otroški trgovini, so vam morda paddle v oči cene otroških vozičkov. So le te upravičene?

Cene otroških vozičkov imajo kar velik razpon. Ni pa vedno cena indikator kvalitete in obratno. Imate na voljo vozičke po zmerni ceni, ki brez problema prekašajo dražje različice. Pomembno je, da izbiri posvetimo potreben čas. S tem si bomo zagotovili kvaliteto, sprejemljivo ceno in uporabnost.

Kar me osebno preseneča, je da ljudje mislijo, da je najdražji voziček najboljši. To je popolna neresnica!

Voziček morate nujno izbrati glede na vase potrebe, prostor in življenjski stil. Če dosti potujete potrebujete ali manjši/razstavljiv voziček ali pa večji prtljažnik.

Poleg tega imajo otroški vozički (http://otroskivozicki.si/) ogromno dodatne opreme. Kupiti kar vso po vrsti je drago, verjetno pa tudi nepotrebno. Premislite, kaj dejansko potrebujete. Osebno vam toplo priporočam prevleko za dež, ki vam bo omogočila sprehode tudi po deževnem vremenu.

Zanimivo je tudi to, da se le redki ozirajo na okolje v katerem bodo voziček uporabljali. Brez dvoma potrebujete trden, dobro vzmeten voziček z velikimi kolesi, če nameravate voziti otroka po makedamu in izven cest. Za mestno vožnjo pa se lahko zadovoljite z vozičkom, ki ima tudi manjša kolesa.

Ali so vozički res upravičeni takih cen?

Vrez dvoma boste našli primere vozičkov, ki so neverjetno dobro zasnovani. Z ate je smotrno odšteti par več bankovcev, saj vam bo služil dolgo, morda za tri ali več otrok. Prav tako bo ostal v dobrem stanju, kar pomeni, da ga boste lahko sčasoma tudi odprodali po neki razumni ceni, kar ni za pričakovati za voziček, ki ni več v dobrem stanju.

Preberi več … http://perun.kwa.si/otroci-2/zakaj-otroski-vozicki-tako-dragi/

Članki iz iste kategorije: