Barve za laserske in črnilne tiskalnike

Kartuše za tiskalnik

Inkjet oziroma črnilni tiskalniki so postali izredno popularni skozi uporabo. So ugodni za nakup in izdelujejo izredno bogate slike in natančno izdelane dokumente. Prednost pa je tudi ta, da so kartuše poceni v primerjavi z barvnim prahom. Je pa res, da se lahko posušijo pri dolgotrajni neuporabi naprave. 

Dandanes veliko število različnih podjetij ponuja združljive kartuše za naš tiskalnik, ki so veliko cenejše od originalnih. To je zelo privlačna ponudba, ki jo koristi mnogo uporabnikov inkjet naprav.

Tonerji so na voljo v različnih izvedbah

Pri nakupu novega tonerja imamo veliko izbiro. Vsi proizvajalci tiskalnikov priporočajo OEM opremo. To je oprema od podjetij Xerox, Canon, Epson ipd. Vsako podjetje izdeluje OEM tonerje za svoje laserske tiskalne naprave.

Toner za tiskalnik
Toner za tiskalnik

OEM toner je 100% združljiv z določenimi modeli ali modelom laserskega tiskalnika. Ima tudi garancijo proizvajalca, ki jamči za njegovo brezhibno delovanje. Napolnjen je z visoko-kakovostnim barvnim prahom in je narejen po strogih standardih proizvodnje, ki jih določajo prej omenjena in druga velika podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo tiskalnikov.

Združljivi tonerji so cenejši od originalnih

Veliko uporabnikov laserskih tiskalnih naprav se odloči za nakup združljivih tonerjev, ki jih lahko kupite v spletni trgovini Toner123.si. Te so od 30% do 50% cenejši od originalnih. Izdelujejo jih številna podjetja, ki ponujajo alternativno možnost tiskanja. Taki tonerji vsebujejo barvni prah, ki je popolnoma primeren za raznovrstne potrebe po tiskanju. Ni pa enake kakovosti, kot jo lahko zaznamo v OEM izvedbah.

Video: Kakšna je razlika med kartušami tonerjev proizvajalcev originalne opreme in kompatibilnimi blagovnimi znamkami?

Poceni kartuše proizvajajo številna podjetja

Barve za naše tiskalnike oziroma črnilo je tudi možno kupiti v OEM izvedbah. Velikokrat pa so te priložene že ob nakupu novega tiskalnika.

Članki iz iste kategorije: